Calais zendt zijn zonen uit

Afbeeldingsresultaat voor the jungle calais cartoon

Een pamflet verdeeld in The Jungle voor de gelukkige ‘reizigers’ die erin slagen de overtocht te maken

The Jungle wordt naar verluidt ontmanteld.  Aan de Noord-Franse kust duiken nieuwe ‘Jungles’ op, nieuwe tentenkampen.  Ze willen geen asiel aanvragen in Frankrijk of enig ander EU land.  Ze willen naar het land van de Queen.  En daarom zwermen ze uit naar nieuwe tentenkampen.

Kinderen!!!

We moeten dringend af van het begrip ‘vluchteling’. De meesten zijn geen ‘vluchtelingen’ maar wel economische gelukzoekers.  Britse journalisten op zoek naar zgz. ‘onbegeleide minderjarigen’, die eventueel – mochten ze familieleden in Groot Brittannië hebben – dan toch naar het land van hun dromen zullen mogen ‘vluchten’, werden aangevallen.

child-refugees.jpg

Kinderen!!!

Voor zover ze ‘minderjarig’ zijn.  Want dat bedrog is even groot als hun ‘vluchtelingenstatus’.  En zoals steeds zijn het de kerken die de moslims opvangen.

 

5 gedachten over “Calais zendt zijn zonen uit

 1. Men zou zich moeten afvragen of die grote toeloop naar GB niet de eerste stappen zijn van een geplande islamitische verovering. GB is zowat het sterkste militair land van Europa. Londen, nog altijd een heel belangrijk financieel centrum, is reeds voor 75% islamitisch.

  • Dat is inderdaad juist, het is alsof de Jihad vanuit het Verenigd Koninkrijk zal opgestart worden om alzo de rest van Europa te islamiseren..en de bende van Merkel en de EU???? Zij steken verder hun kop in het zand !

 2. Dat zijn geen kinderen maar volwassen pubers. Ze maken geen enkele kans bij een politieker die zijn ogen opentrekt .Ze hadden hun kinderstatus geloofwaardig kunnen maken als ze zich zouden aanbieden met een tutter in de mond en pampers inplaats van een spannende sexy jeans broek

 3. Door de aanhoudende migratiebeweging mogen de daaraan meewerkende firma’s en netwerken zich over woekerwinsten verheugen. Terwijl in westerse landen het water tot aan de lippen staat, is voor EPE (Equistone Partners Europe) geldnood onbekend. Ze zien hun omzet omzet verdrievoudigd. In 2014 haalde ze een omzet van 23,2 miljoen euro, in 2015 liep die op tot 66,6 miljoen.
  http://www.info-direkt.rothschild-und-die-asyl-industrie

  • ja Anna,
   ik schreef het al meermaals:
   de asielcrisis is een winforlife voorde bataljons Gutmenschen, advocaatjes en gelijkgestemde rechtertjes, wereldverbeteraars, mensenrechters, linkse en groene politiekers, de ganse industrie van het pocojournaille, grootgelijkfilosofen en meer van dat slag die vooral zichzelf int zonnetje zetten en steevast eerst aan de kassa passeren, nog voor dat er een of andere (echte) sukkelaar de kruimels mag oprapen…

   Echte mensen die gratis voor niks hun handen uit de mouwen steken kan je tellen op één haand.
   Ik herhaal: zum kotzen.

Reacties zijn gesloten.