Dé oplossing: we moeten de moslims trots maken

‘Vrees niet de moordenaar.  Vrees de verrader.  Hij is de ware pest!”
(Millard F. Caldwell)

Na de zoveelste islamitische terreuraanval wist de rode secretaris-generaal van de Raad van Europa, Thorbjørn Jagland, te melden welke de oorzaak van de moslim terreur is:  het is de schuld van de Europeanen   (… uiteraard!…) want moslims werden door ons verhinderd trots te zijn!

jaglamd

We citeren: “Wij zijn niet in oorlog met een bekende vijand, die we moeten verslaan, overwinnen en dan een vredesverdrag laten tekenen.  Het is geen leger soldaten waarmee we geconfronteerd worden, maar wel veel ongelukkige mensen, die omwille van redenen, die wij niet begrijpen, geradicaliseerd werden… Wij moeten daarentegen moslims trots maken, want ze hebben zoveel waarop ze trots kunnen zijn…”

PI

5 gedachten over “Dé oplossing: we moeten de moslims trots maken

 1. Mea culpa, zoals tsjeef Gaston Geens het zo goed kan zeggen…..en zeggen dat zij het luciferdoosje wel uitgevonden hebben, vele nobelprijzen gekregen hebben, dat de aarde wel plat is en als we naar de hemel gaan 40 jonge maagden krijgen, (bon, ik heb voorlopig genoeg met ene) vragen of ze al genoeg moskeeën hebben en dat ik in de kelder ga wonen terwijl zij mijn huis mogen bezitten.

 2. Ziet die secretaris-generaal niet verder dan zijn neus lang is? Nochtans zou het een vereiste moeten zijn voor een dergelijke functie. Heeft hij nog niet opgemerkt dat de Turken, toch voor het grootste deel moslims, trots zijn op hun Ottomaanse rijk: dat was en er onder Erdogan opnieuw zit aan te komen?

 3. ‘Vrees niet de moordenaar. Vrees de verrader. Hij is de ware pest!”
  Dit citaat zegt alles. Het zijn de verraders die moeten aangepakt worden.
  Inderdaad het is de schuld van de Europeanen. Als een meerderheid stemt voor die verraders, dan moet men nadien maar de gevolgen dragen van deze keuze.
  Of zoals Biedermann: Als men de “Brandstifter” binnenhaalt, moet men nadien niet verrast zijn als het kot in brand staat!!
  Van de vijand mag men immers niets goeds verwachten, alleen het slechtste.
  Al onze problemen in de EUSSR zijn dan ook te wijten aan verraad en sabotage.
  Wat is dan het probleem om tot deze vaststelling te komen?

 4. Dat rood Thobitoeteke Lagland moet wij eens vertellen waarvoor en voor wat ,de Moslims “trots” mogen zijn ? Hun religie , hoofddoek, boerka , hun aanslagen , IS- leger . Volgens mij hebben ze niets , maar dan ook totaal niets om trots over te zijn . Ze komen naar hier als bedelaars , omdat ze in hun landen niet bekwaam waren iets op te bouwen. Wij …., tenminste onze regeringen pakken ze binnen en worden onderhouden , eten ,drinken , medische verzorging , huisvesting enz . Is dat iets waarvoor ze trots kunnen zijn , den bedelaar uithangen . Ze zijn wel trots en geven uiting aan hun vreugde als bij een aanslag weer een aantal onschuldigen de dood vinden …dat is hun trots , niets meer niets minder. Met mijn verontschuldigingen aan islamieten die wel de naam “mens” waardig zijn .

Reacties zijn gesloten.