De onmacht van de “verandering”

NVA HelpieVan Overtveldt: van gat van 82 miljoen naar gat van 3 miljard

Wie dacht dat de leugenachtige spelletjes in de politiek zouden stoppen wanneer ‘de kracht van verandering’ via N-VA doorheen de staat zou waaien, komt bedrogen uit. De klassieke trucs, de halve waarheden, het bedriegen… ze zijn terug van nooit weggeweest te zijn.

België is zo failliet als zijn kan. En dat is niet enkel de schuld van de socialisten…

Johan Van Overtveldt zijn taxshift hangt – net als de begroting in het algemeen – met haken en ogen aan elkaar. Waar ligt het probleem?   Lees verder…

5 gedachten over “De onmacht van de “verandering”

 1. Was er nog maar iets wat aan mekaar zou hangen, dat is er zelfs niet meer en dat hebben we allemaal te danken aan de rode en voornamelijk die vuile groene ratten geholpen door de huichelaars van NBA.
  Hoogtijd dat grote opruimactie gestart wordt.

 2. Het geld is al jaren op. We leven al jaren “op de poef…”
  De staatsschuld bedraagt 438 miljard euro(volgens De Tijd dd. 09.11.2015).
  (in oude BF : ruim 17.000miljard). Hierop moeten dan interesten betaald worden.
  De uitgaven blijven stijgen en de inkomsten dalen…!! Het enige wat men dan nog kan uitvinden zijn verkapte belastingverhogingen, daar waar we op gebied van belastingen al de spits afbijten.(en dit op wereldniveau!!!).
  We zijn dan toch tenminste in één domein bij de “top…”.
  Een oplossing ligt echter voor de hand = het geld op spaarboekjes(van vooral de Vlamingen), via de financiële repressie, negatieve interestvoeten en vooral één of andere “operatie Gutt”. Dit alles vereist wel een volledige overschakeling naar een volledig elektronisch betalingsverkeer..
  In dit laatste geval is het ook zeer gemakkelijk om over te gaan tot een éénmalige belasting op spaargelden, zoals voorgesteld werd door de Boston Consultancy Group. Deze stelde een “éénmalige belastingheffing van 30% ” voor!!!
  Dit zijn wel draconische maatregelen die enkel in een tijd van “oorlog” kunnen doorgevoerd worden. Gezien W.O. III de facto al begonnen is .. liggen de kaarten dan ook gunstig voor dergelijke “plunderingen”. De vreemdelingeninvasies zullen hierbij een handje toesteken!!
  Wat België betreft zitten we in Vlaanderen met de nefaste gevolgen van de belgische bezetting, met de daaruit voortvloeiende “belgische ziekte”.
  Een belgische ziekte die mee verspreid wordt door een zootje collaborateurs en verraders. De verpletterende waarheid dwingt mij echter opnieuw te stellen dat in mei 2014 het overgrote deel van de bevolking in Vlaanderen(=klootjesvolk) hier voor heeft gestemd.
  Onder de belgische bezetting, waar nu ook de EUSSR bezetting is bijgekomen, is er voor Vlaanderen geen enkele oplossing mogelijk.
  Alleen binnen een onafhankelijk Vlaanderen is er een kans(=maar geen zekerheid), dat het zinkende schip alsnog kan gered worden. Eerst zullen de stallen moeten uitgemest worden, en dit zal met de grove borstel moeten gebeuren. (cfr Augias!!).
  Als er echter voor deze “ultieme reddingspoging” geen meerderheid is, dan is “Der Untergang” onherroepelijk.
  De toestand in belgië-Vlaanderen-EUSSR kan ook niet los gezien worden van de toestand in de rest van de wereld, met daarbij in de hoofdrol : USA, Japan en China!! Op de gespecialiseerde fin. webstekken leest men meer en meer artikels over de crash van het gigantische “Ponzi systeem”, en waarbij er ook een verband gelegd wordt met de (geo)politieke spanningen in diverse delen van de wereld.
  De jaren “30” uit vorige eeuw zijn blijkbaar terug. Ook toen was de oorlog een middel om uit de opzettelijk veroorzaakte fin. crisis te geraken, waarbij er dan sommigen beter van geworden zijn. Olie speelde toen ook een belangrijke rol, zoals ook nu.
  Blijkbaar is de huidige crisis deze waarop de drijvende krachten achter de NWO zitten te wachten, om definitief de doorbraak te forceren naar de NWO.
  Een citaat uit een onverdachte bron :
  KOPP ONLINE
  15.09.2013
  »Wir stehen kurz vor einer weltweiten Umgestaltung. Wir brauchen jetzt nur noch die richtige größere Krise, und die Länder werden die Neue Weltordnung akzeptieren.«
  David Rockefeller(=einde citaat).
  De belgische staat maakt dan ook deel uit van dit gigantisch “Ponzi piramide systeem” en bij de ineenstorting ervan, zullen we allemaal meegesleurd worden.
  Een der eerste gevolgen zal een “hyperinflatie” zijn, zoals destijds in de Weimar republiek, veroorzaakt door de gigantische bedragen, gemaakt uit het niets, die via de centrale banken in het financiëel systeem werden gepompt en waarvan alleen de “1%” beter van geworden zijn.
  Zoals reeds gezegd : “Het interbellum” is terug.
  Ter info een bruggetje met een analyse en een grafiek over de “hyperinflatie in de Weimar republiek” :
  http://kingworldnews.com/will-create-hyperinflationary-spiral-massive-panic-dollar/

  • Haal je geld van de bank, alleen het gedeelte om je rekeningen te betalen laat je staan. Zet het om in zilver- of gouden munten. Ze gaan wat op en af in waarde maar als de papieren briefjes morgen niets meer waard zijn heb je je appeltje voor de dorst nog in handen.

 3. En de massale instroom van vreemdelingen zal het gat nog veel groter maken. Maar geen probleem voor Francken want migratie is positief voor ons land zegt hij.

 4. Moeten wij De Tijd wel altijd geloven want Van Overtveldt was ook een gezaghebbende medewerker van die krant.

Reacties zijn gesloten.