De nullenzender in actie

Staatszender VRT laat kinderen mishandelen, vernederen en misbruiken om de Vlaming een vals schuldcomplex – racisme, discriminatie... – aan te praten. Als ze geen beschuldiging kunnen hard maken dan vinden ze wel een ‘duidingsprogramma’ – Koppen – uit om duidelijk te maken dat racisme aangeleerd wordt.

Wie protesteert tegen deze schandalige manipulatie van kinderen?

Klik op De Redactie voor de uitzending.

FVE

 

6 gedachten over “De nullenzender in actie

 1. Met kindertjes lukt dat , met gro-oote mensen , spijtig genoeg ook . Jambers was er zelfs in geslaagd om met een van zijn reportages , Boer Charel , van keuterboer tot BV te maken . Bruine ogen , blauwe ogen , wat heeft dat er mee te maken . Als ge de meerwaarde , de bijdrage tot de maatschappij van bepaalde rassen gaat onderzoeken dan zou je inderdaad de neiging krijgen om racist te worden. Het beoordelen van de mens in zijn woorden en daden inplaats van blauwe en bruine ogen ! Die rode schoolmeester had vragen moeten stellen zoals , waarom denk je dat moslims aparte zwemuren eisen , niet vragen ….. maar eisen !! enz enz , dan zou , zelfs bij die kindertjes , racisme naar de andere kant geschoven worden . Behalve bij de rood-groene die zich identificeren samen met het partijbestuur als Boer Charel . Op den duur zou je beschaamd worden een Vlaming te zijn ! Je zou telkens een overtuigende uitleg moeten geven wat het verschil is tussen boer Charel en een echte Vlaming .

 2. Heb er slechts een klein deel van gezien, alhoewel het wel de hele avond leek te vullen…Als 3 kinderen in de klas antwoorden op de vraag van de meester, hoe weet de cameraman op voorhand wie dat gaan zijn? Dat was nochtans het geval, want ze kwamen elk in close-up in beeld vanaf hun 1e woordje. Alles geregisseerd dus.
  En die amerikaanse mei’68 tante, is dat een referentie? Aan de haarsnit alleen al (het gevreesde rattenkopje) kun je zien dat het een extreemlinkse activiste is. De VS zijn een immigratieland, dat iedereen (en nog steeds) verwelkomd heeft, dan moeten ze de gevolgen maar dragen. Maar wij zijn de oorspronkelijke bewoners, de indianen van Europa, en wij hebben recht op bescherming tegen massa-immigratie, net zoals de VN dat recht gegeven heeft aan de indianenstammen in het regenwoud.

 3. De enige en echte racist is de rode schoolmeester. Hij kan van nu af gaan werken bij Van Bellingen.

 4. Een typische voorbeeld van linkse indoctrinatie en psychologische oorlogsvoering in volle “agitprop” stijl.
  Sun Tzu zou er nog wat van kunnen leren hebben.
  In feite gaat het hier om psychologische mishandeling van die kinderen.
  Misdadig tot en met.
  Waar zitten die ouders???
  Over wat er zich in de VSA afspeelt : zie bruggetje.
  http://www.barenakedislam.com/2015/04/08/american-parents-did-you-know-that-public-schools-are-indoctrinating-your-children-with-islamic-teachings/

Reacties zijn gesloten.