“De naïviteit van het westen ligt heel dicht bij zelfmoord.”

Zelfs zwaarste criminelen krijgt men Frankrijk bijna niet uit…

Het wijst op een fundamenteel falen van Justitie en politiek, en is mede de oorzaak van het snel dalend vertrouwen van de burger in de overheid. Het Franse dagblad L’Opinion van 18 mei 2022 verwijst naar het parcours van ene Fettah Malki. Wie, zegt u? In 2019 werd deze Algerijn door het Franse Hof van Assisen veroordeeld tot 10 jaar opsluiting omdat hij Mohammed Merah wapens en een kogelvrije vest had geleverd.

Deze Mohammed Merah zal u wellicht bekender in de oren klinken. In 2012 pleegde Merah 3 terroristische aanslagen in Toulouse en Montauban, waarbij 7 slachtoffers vielen. De Algerijn Malki was het voorwerp van een uitzettingsprocedure naar Algerije, die echter weigerde deze parel aan de Algerijnse kroon terug te nemen. Uiteindelijk was er het volle politieke gewicht van de Franse Eerste Minister, Jean Castex, nodig om de Algerijnse overheid over de streep te halen.

Algerije, Tunesië en Marokko weigeren bij buitenlandse aanvragen om criminele landgenoten terug te nemen, een consulair visum te verstrekken, een onmisbaar administratief stuk voor de registratie van hun ingezetenen. Afgelopen herfst sloeg Frankrijk naar het schijnt met de vuist op tafel, maar enige inschikkelijkheid bij de Noord-Afrikanen om hun eigen ‘parels’ terug op te nemen, is er nog niet.

De cijfers van het eerste semester van 2021 van de Franse Senaat maken melding van 62.207 bevelen om het grondgebied te verlaten. Deze beslissingen blijven vooral dode letter, want slechts 3.501 werden ook uitgevoerd, ongeveer 5,6 procent.

Frankrijk, net als de rest van de andere West-Europese landen, kijkt ernaar en ondergaat. “De elementen die ons van de DGEF (Direction générale des étrangers en France – Algemeen Agentschap van vreemdelingen in Frankrijk) bereiken, tonen dat deze (Noord-Afrikaanse) landen zo weinig samenwerken dat er zelfs geen aanvragen meer worden gezonden, ze weigeren toch elke samenwerking”. Algerije en Marokko weigeren alle gegroepeerde vluchten van uitgezette vreemdelingen, Tunesië beperkte de capaciteit tot 5 personen op wekelijkse basis.

Wat mainstreammedia en politici ons ook vertellen: de deuren van West-Europa blijven wagenwijd open staan. De Noord-Afrikaanse deuren staan ‘iets’ minder wagenwijd open. De naïviteit van het Westen ligt heel dicht bij zelfmoord.

Peter Logghe

Eén gedachte over ““De naïviteit van het westen ligt heel dicht bij zelfmoord.”

 1. Het gaat hier helemaal niet om “naïviteit” , maar om sabotage en hoogverraad, door de 2 Olifanten in de kamer, die in Frankrijk schuil gaan achter “la gauche caviar”, sinds 1789.
  Frankrijk is, zoals de meeste landen in West – Europa, een land geregeerd door crypto – communisten die fungeren als dekmantel voor de 2 Olifanten in de kamer. Een zootje crypto – communisten dat bestaat uit een samenraapsel van “roden – groenen – (pseudo)feministen en etnische en seksuele minderheden”, allen gekenmerkt door een ziedende haat tegen de autochtone blanke middenklasse op wiens kosten ze wel parasiteren, en die moet vernietigd worden.
  Een analyse van een ervaringsdeskundige uit de Goelag :
  Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert” Alexander Solschenizyn”.
  In een communistische systeem is de misdaad geen probleem, wel integendeel, het maakt er een wezenlijk bestanddeel van uit, en wordt dan ook geen strobreed in de weg gelegd. Misdaad dient immers om de bevolking te terroriseren.
  Wat wel een probleem en gevaar zijn, zijn de politieke vijanden en boodschappers met de gevaarlijke waarheden, die het ganse communistische terreursysteem ontmaskeren. Een terreur systeem dat gebaseerd is op een onnoemelijk bedrog. Beide vijanden moeten vernietigd worden op welke manier dan ook. Frankrijk heeft, na Duitsland, de strengste “muilkorfwetten” van de EUSSR, en deze worden meedogenloos toegepast, door la gauche caviar, dat het Franse gerecht volledig onder controle heeft.
  In het licht van het voormelde is het dan ook logisch dat in Frankrijk de rode loper wordt uitgerold voor alles wat crimineel en decadent is. Het volstaat te kijken naar “les zones de non-droit” :
  https://www.alternativepn.fr/les-zones-de-non-droit-c-est-un-sujet-tabou-en-france
  Niet deze zones zijn het probleem, maar wel de waarheid er over verkondigen.
  Deze zones passen ook in de uitvoering van het Coudenhove Kalergi plan. De bewering dat Noord – Afrikaanse landen weigeren mee te werken, is maar een voorwendsel voor de uitvoering van het voormelde plan. Dit moet leiden tot “Le grand remplacement” :
  https://fr.wikipedia.org/wiki/Grand_remplacement
  met citaat :
  “Le grand remplacement est une théorie du complot d’extrême droite introduite en 2010 par l’écrivain français Renaud Camus, et qui — fondée plus sur des impressions que sur des données démographiques réelles, biaisée par une défiance de nature xénophobe et raciste — affirme qu’il existerait en France un processus de substitution de la population française et européenne par une population non européenne, originaire en premier lieu d’Afrique subsaharienne et du Maghreb ; …. “ (=einde citaat).
  Wat door iedereen elke dag wordt gezien en gevoeld, wordt afgedaan als een extreem rechts complot. Of zoals men in het Frans zou zeggen : Il faut le faire !!
  Het weigeren dol enthousiast zelfmoord te plegen via de massale invasies, is dus een blijk van racisme en onverdraagzaamheid. Of het toppunt van een communistische politieke terreur en indoctrinatie.
  Peter Logghe beschrijft hier wel zeer voorzichtig het voormelde probleem, maar als men het niet aandurft het Coudenhove Kalergi plan ter sprake te brengen, en de 2 Olifanten die er achter schuil gaan, dan is er str… aan de knikker. Ofwel weet men het niet, ofwel is men te laf. Gezien de ernst van de toestand, is er voor beide motieven geen enkele verontschuldiging mogelijk.
  De “zelfmoord” wordt dan ook niet veroorzaakt door naïviteit, maar door sabotage en hoogverraad door de 2 Olifanten in de kamer . Na WO II zijn er veel meer voor veel minder tegen de muur gezet, zeker in Frankrijk.
  Het wordt dan ook hoog tijd dat men in rechtse en Vlaamsgezinde middens eindelijk gaat zien wat er zien is.
  Op wat zit men te wachten ? Tot het te laat is ?
  https://www.golfbrekers.be/tijd-voor-vlaamse-onafhankelijkheid/
  met citaat :
  ““Als ik een Vlaams-nationale meerderheid zou hebben, doe ik een eenzijdige soevereiniteitsverklaring vanuit het Vlaams Parlement, maar ik laat die intreden in 2029”, aldus Van Grieken “ (=einde citaat).
  In 2029 is het echter met de echte Vlamingen, die naam waardig, gedaan. We zullen dan een minderheid zijn, ook in Vlaanderen, en hier en daar zal er nog een “Vlaamse kern” zijn, een soort reservaat cfr. dat van de Indianen in de USA, maar zonder enige macht. Een “Vlaamse kern” die dan nog tijdelijk wordt geduld maar wel met een “slavenstatus”.
  M.b.t. de voormelde verklaring van Tom, verwijs ik naar de 2 reacties op het bericht van Hugo Portier. Wat is dan het probleem ??

Reacties zijn gesloten.