De migratiecrisis van Hongarije eindigt, die van Europa begint net

De migratiecrisis van Hongarije eindigt, die van Europa begint net
door George Igler

Momenteel sluit Hongarije haar aanmeldcentra voor migranten, terwijl Duitsland wekelijks nieuwe opent.

 

 •  “De helft van het totaalaantal migranten van welk jaar dan ook arriveert in het begin van oktober. De andere helft komt tussen oktober en eind december… Als deze beduiding blijvend is, zullen we het tegenovergestelde moeten verwachten van een winterstop, en ons moeten voorbereiden op een groeiende toestroom van mensen” – Viktor Orbán, Minister-President van Hongarije, 21 september 2015. “
 • Op 2 november maakte de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen bekend dat het aantal mensen dat illegaal gevlucht is naar Europa in oktober alleen al (218,394) bijna het aantal van heel 2014 (219,000) overstijgt.
 • De realiteit van de situatie op het centrale treinstation van Hongarije in Budapest moest gezien worden voor men het geloofde. Hongaren werden duidelijk overtroffen in aantallen, 200 op 1, door voornamelijk jonge moslimmannen. Deze nieuwkomers betrokken zich bij sporadisch geweld; gingen rellen bij de aanwezigheid van camera’s, en lieten het station achter vervuild met menselijke uitwerpselen.
 • Volgens Björn Höcke, van de populistische partij Alternatief voor Duitsland (AfD), zullen er eind 2016 evenveel islamitische mannen in Duitsland zijn van militaire leeftijd (5.5 miljoen), als het aantal jonge Duitse mannen van dezelfde leeftijdscategorie.
 • Op 2 november heeft Libië gedreigd dat ze miljoenen Afrikaanse migranten naar Europa zullen sturen, tenzij de EU zijn zelf uitgeroepen (islamitische) bestuur erkent.  Lees verder bij het Gatestone Institute…

Viktor Orban noemt de Europese ‘elite’ volksverraders:

4 gedachten over “De migratiecrisis van Hongarije eindigt, die van Europa begint net

 1. Scheermesdraad, mijnenvelden, berenklemmen en schietgeweren (om mee te beginnen).

 2. Maar dat hij er steeds het christendom bijhaalt is toch een zware misrekening. Hij denkt toch niet dat de redding van daar gaat komen?

 3. Alle respect voor en dank aan Orban, de enige europese leider met inzicht op wie zijn inwoners kunnen rekenen.
  In zijn land was geen aanslag nodig om tot inkeer te komen.
  Hoelang zullen onze “leiders” hun burgers nog prostitueren aan achterlijkheid en criminaliteit?

  • Zolang hun kiezers hen niet wegstemmen. Vandaag op RT: ‘AfD sky rockets to third biggest party in Germany, ahead of the Greens and Die Linke’, maar wat blijkt? Ze halen amper 10.5%, Grünen en Die Linke elk 10%. Zo maar eventjes 9 op 10 duitsers staat dus achter Merkel. Ik wil een uitzondering maken voor Seehofer’s CSU, maar die percentages ken ik niet.

Reacties zijn gesloten.