De krantenkoppen worden saai

Permalink voor ingesloten afbeelding

Nog maar eens over ‘discriminatie‘.  Zwarte Pieten en witte poetsvrouwen zijn verboden.  Nu beginnen ze in DM voor de verandering nog maar eens te zeveren over huurwoningen, waarbij hoogopgeleide vakkrachten uit den vreemde, die hier onze economie en onze pensioenen komen redden, geweerd worden.    Het bloedstollend verhaal van de sukkelaars, die wij geen dak boven hun hoofd gunnen. Wie ooit een appartement of huis verhuurd heeft aan de b.g. nieuwe bewoners van ons land, kan er quasi zonder uitzondering een dik boek over schrijven.  Hoe stipt ze zijn, hoe zorgzaam, hoe correct ze het huurcontract naleven, hoe perfect geïntegreerd, hoe gelukkig de buren met hun komst  zijn, hoe ze de woning renoveren en ombouwen, in welke staat ze die verlaten als ze hun geluk elders opzoeken…

We doen het niet.  Gebruik uw fantasie.  De werkelijkheid komt aardig in de buurt.  Ook op de huurmarkt jaagt het spionnencentrum op blanke racisten. Naar analogie met de dienstenchequebedrijven wordt er met een zware verwijtende vinger naar de immobiliënmakelaars gewezen, die ingaan op de wensen van de klant.  Sancties moeten volgen.

Ge kunt in uw eigendom niet laten werken wie ge wilt en ge kunt met uw eigendom niet doen wat ge wilt.  Binnenkort moet ge bewijzen dat ge een rabiate xenofiel zijt.  Omgekeerde bewijsvoering.

FVE

 

2 gedachten over “De krantenkoppen worden saai

  1. Er was een tijd dat het begrip tolerant de betekenis had om een andere mening of houding te erkennen : ze niet overnemen, niet accepteren, maar gewoon erkennen. Vandaag is dat begrip geperverteerd. In naam van de tolerantie is het verboden een andere mening of houding aan te nemen die afwijkt van wat ons opgelegd wordt.

    • Inderdaad…..Ik , gij en hij , zijn tolerant …. dat is weggevallen . Het enigste dat overblijft …. Wij…. zijn tolerant , Socialisten en de Groenen

Reacties zijn gesloten.