5 gedachten over “De kracht van verandering… in Terzake

 1. Met andere woorden, als we burgemeester D’ Haese mogen geloven. N-VA gaat gewoon verder op de ingeslagen weg. Dan ziet het er voor de Vlamingen zeker niet goed uit. “Het is maar een momentopname”. Het is wel de derde peiling op rij waar het Vlaams Belang vooruitgang boekt. De aanpak en het harde werk van de ploeg van Tom Van Grieken en de ervaring van de “oudgedienden” loont. En daar kan geen enkele N-VA uitleg iets aan verhelpen. Sta mij toe te schrijven dat dit stukje vrij neutraal en objectief gebracht werd door de 0000. Een unicum?

  • Wees er zeker van dat het VB verder doodgezwegen, geridiculiseerd, geaffronteerd, aangevallen, beledigd… zal worden.

   • @ redactie,

    dat affronteren had de VRT na de uitzending van Terzake al in ijltempo in elkaar gestoken. Zag het einde van IDW – het aangekondigde tijdstip waarop VRT een ander programma begint gaat altijd de mist in- waarin een of andere debiel het principe van de communicerende vaten in verband met partijen moest bewijzen. De vloeistof in het vat van VB was natuurlijk bruin. De debiel moest een aanzuigeffect demonstreren dat fout liep. Hierop was zijn besluit dat je bij een aanzuigeffect door bruin, de bruine smurrie in je gezicht krijgt.

    Mijn besluit: door de afstoot verzoeken van VRT programma makers loop ik intussen wel tussen 60% bruine geboorten. Waardoor we tot onze neus in de smurrie zullen terecht komen.

   • Ik weet het, 1 zwaluw maakt de lente niet. ‘t Was dan ook een beetje een retorische vraag.

Reacties zijn gesloten.