De Italianen lachen I.S. uit

knipoogDe dreigende woorden aan een Libisch strand van de I.S. koppensnellers hebben een storm van verontwaardiging humoristische tweets in Italië opgewekt.  Zo geven ze reisadvies i.v.m. de files op de autobanen, waarschuwen voor gevaarlijke kapiteins, voor koetsen die het verkeer hinderen, voor voorsteken bij het bezoeken van het Colosseum, raden boutiekjes aan voor soeveniertjes en geven adressen van goede restaurantjes met een schitterende wijnkaart en een uitstekende prosciutto.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterZe kregen een tegenreactie van een slimmerik die de homo’s van de scheve toren van ‘pizza’ dreigde te gooien!

View image on TwitterEn het prompte antwoord van een Italiaan:

View image on TwitterEn deze vreest dat het te laat is:  Feyenoord is er al gepasseerd!

Permalink voor ingesloten afbeelding

 

 

7 gedachten over “De Italianen lachen I.S. uit

  1. De Italianen zullen niet blijven lachen als blijkt wie ze zoal hebben binnengehaald met hun dagelijkse veerdienst Afrika-Lampedusa.

      • Barosso, Van Rompay, Asscher? Breng ze voor het volkstribunaal en wie werpt dan de eerste steen? De rest zal wel volgen.

  2. Personen die zeker niet kunnen lachen met deze tweets en ze bovendien veroordelen zijn: Prins Laurent, Obama en Yoessoef De Bruyne en alle andere moslims.

  3. IS kan zich mogelijk beroepen bij de Euro groep als kwetsbare minderheid voor steun , nu de bommen rond hun oren vliegen en hun inkomsten dalen . Ik acht het zelfs nog niet uitgesloten dat ze daarover zouden gaan debateren in het teken van verdraagzaamheid en respect voor een andere cultuur

    • René, wat jij cynisch bedoelde is stilaan tot rijping gekomen bij de verlichte geesten. Men wil de Taliban als onderhandelingspartner erkennen en er gaan stemmen op om ook I.S. ‘aan de tafel te krijgen voor gesprekken’.

  4. Als IS eindelijk Rome heeft bereikt , mogen ze zeker niet vergeten het colosseum te bezoeken en andere bezienswaardigheden zoals het Pantheom, de Sint Pietersbaseliek het Trevifontein . Ze zullen er geen spijt van krijgen ! Rome zien en dan sterven . Ik hoop maar dat ze zich zullen gedragen en niet zoals die Feyenoord voetbalfans !

Reacties zijn gesloten.