De Franse regering waarschuwt tegen radicalisering

Stop Djihadisme : le site du gouvernement lancé, le Web sceptiqueDe Franse overheid wil dat iedereen zijn ogen en oren openhoudt om geradicaliseerde burgers de pas af te snijden.  Er werd een ontradende video opgenomen en een webstek Stop Djihadisme geopend met richtlijnen waarop men dient te letten om een radicalisering te signaleren:

The image said people should be wary of people who changed eating habits among other things

Ctrl+ voor vergroting

De waarschuwing voor een verandering van eetgewoontes met het logo van een baguette (stokbrood) zorgt voor een tsunami van grappige replieken. “Kijk uit voor iemand die geen baguettes lust!”

A French anti-terror has been mocked for appearing to warn of people who do not like baguettesMaar ook deze:

Gisteren om 3:26 ·

Vous voulez une solutions contre le Djihadisme? c’est très facile, quittez les pays des musulmans ils ont marre de vous et de vos droits de l’homme et liberté d’expression et tous les conneries que vous utilisez comme prétexte pour créer des guerres et vendre des armes et voler les ressources des pauvres. Ils ont le droit de vous détester vous êtes des monstres.
Kunnen we eventueel tot een akkoord komen: westerlingen trekken zich terug uit de Prachtlanden en alle import-burgers verlaten Europa?
FT

 

 

4 gedachten over “De Franse regering waarschuwt tegen radicalisering

 1. ‘Bij dit zich opdringende gevaar, bij deze verschrikkelijke en hardnekkige strijd tegen de christenheid is het onze opgave op de ernst van de zaak te wijzen, bekend te maken om tegen de vijand weerstand te bieden, tegen hun listige plannen, zoveel we kunnen omdat we niet voor eeuwig ten onder zouden gaan’
  Humanum Genus van Leo XIII – heldere taal uit een tijd toen de pausen hun verstand nog niet hadden verloren, het was wel gericht tegen de vrijmetselarij maar als Franciskus zijn verstand terug krijgt kan hij deze woorden letterlijk gebruiken voor dat bijkomend gevaar waaraan we dreigen ten onder te gaan.

 2. Het enige “radicalisme” waarvan de Franse overheid echt wakker ligt, betreft alles wat “extreem” rechts is. In België is dit hetzelfde.
  Al de maatregelen die na Charlie werden genomen zullen dan ook uiteindelijk gericht worden tegen het “verzet” tegen de multikul.
  Het zou heel naïef zijn te de denken dat het door links en de loge mafia’s geïmporteerde kiesvee een stro breed zal in de weg zal worden gelegd.
  Deze mafia’s gaan dan ook niet in hun eigen vingers snijden.
  De bovenvermelde campagnes zijn dan ook puur bedrog en dienen om het “autochtone klootjesvolk” in slaap te wiegen.
  Als men dit radicalisme werkelijk zou willen aanpakken, begint men met er dagelijks enkele duizenden uit het land te schoppen.
  Al de rest is zever.
  Eens te meer, en dit tot in den treure, dient de aandacht getrokken worden op de echte verantwoordelijken, voor dit “radicalisme” en dat zijn de verraders die dit soort in het Westen hebben geïmporteerd.
  Het zijn dan ook die “verraders” die eerst moeten “geneutraliseerd” worden.
  Lantaarnpalen kunnen daar zeer nuttig voor zijn.!!!

 3. Waar wij echt alert voor moeten zijn , in het herkennen van geradicaliseerde personen en djihadisten . Vooral de uiterlijke kenmerken en het geluid dat ze voortbrengen zijn van belang . Bij het horen , het uitroepen van “Allahu Akbar !!” , zoek onmiddellijk dekking , ga plat op de buik , bescherm uw hoofd met de handen , Bereid je voor op een ontploffing , of het fluiten van kogels !!…… Wees ook op je hoede , bij het zien van personen met bivakmuts en in het bezit van een kalaschikov of drager van een bommengordel . Vertrouw deze personen ” NIET ” maak dat je weg komt , vermijd in hun richting te kijken want , dat zouden ze kunnen interpreteren , als beledigend “onnozelaar wat zijt ge van plan , go home ! ” idem als je de andere richting uitkijkt ” Uitschot ! , Ik heb met jullie geen affaire!” Wat ook belangrijk is ! Zeker niet vergeten van Kris Peeters te verwittigen .

Reacties zijn gesloten.