De EU windt er geen doekjes om…

Geen grap. En het is dan ook niet grappig. De EU wil u overtuigen voor de “goei” te stemmen. Deze afbeelding van een typisch Europees jong gezinnetje op het EU-facebookprofiel wordt begeleid door de tekst:

“Vanaf de eerste seconde leven wij samen op deze wereld. De EU-verkiezingen komen eraan. Help mee….” Gevolgd door onderaan: “Kies je toekomst.”

Inderdaad. U kiest voor deze toekomst als u uw stem geeft aan de immigratie-aanmoedigende volksverraders die tot op heden de touwtjes in handen hebben.

Frans Timmermans, rode kandidaat voor het voorzitterschap van de EU-Commissie, herhaalde het keer op keer: EUropa zal divers zijn of zal niet zijn.

Maar neen, hoor, de EU geeft geen stemadvies. Toch niet aan de Britten. Ze zouden niet durven…

EUropa pleegt zelfmoord. Tenzij… u uw stem geeft aan een partij die het tij wil doen keren. En – voor alle duidelijkheid – dat is bijlange niet de N-VA. (zie vorige bijdragen op Golfbrekers onderaan). We houden ons hart vast voor het stemgedrag van ebbenhouten Assita Kanko (…Ter herinnering – u moet dit nogmaals lezen en vooral verspreiden: “Nationalisten zijn slecht voor Vlaanderen”...), die een gegarandeerd zitje krijgt in het EU-parlement. We begrijpen nog steeds niet wat de N-VA bezield heeft om dit opportunistisch wezen aan boord te halen. Alsof Frieda Brepoels het nog niet “bont” genoeg gemaakt heeft!