Opmerkelijk standpunt

Opmerkelijk standpunt van Jong N-VA voorzitter Ralph Packet omtrent asiel en migratie

Tijdens een reportage van Micro Europa pleitte de jongerenvoorzitter van de N-VA ervoor om de bevoegdheid ‘asiel en migratie’ over te hevelen naar de EU.  M.a.w. de Nieuw-Vlaamse geallieerde jongeman staat helemaal achter de open-deuren-politiek van de EU.  Frieda Brepoels ging hem vooraf in het Europees Parlement waar ze namens de N-VA binnen de linkse fractie van kindervriend Cohn-Bendit vrije toegang gaf aan ieder die hier zijn bedje wil spreiden.

De N-VA hield toen in Vlaanderen nog de schijn op tégen de tsunami van asielzoekers te zijn…

Nochtans pretendeert de N-VA een nationalistische partij te zijn.  Als zodanig werd de partij uit het puin van de Volksunie opgericht.  We zouden dan toch veronderstellen dat een land controle mag hebben over zijn eigen grenzen, het staatsburgerschap en de bescherming van de cultuur en de taal der Vlamingen.  Of ziet de N-VA dit anders?

FVE

 

 

3 gedachten over “Opmerkelijk standpunt

  1. Van farizeeërs te spreken maar ook de voorzitter BDW zei dat zijn partij de vreemdelingen gingen koesteren, en anderzijds zei hij dat de Islam even gevaarlijk was als het nazisme, wat wil die vent eigenlijk bewijzen

  2. Bij een confederatie zou naast het buitenlands beleid, als enige ook het asiel- en migratiebeleid federaal, dus links blijven.

  3. Och ! Ralph Packet is geslaagd in zijn opzet . Zijn naam werd gepubliceerd ! Bijna iedereen weet , wie en wat hij is . Hij heeft de sprint ingezet voor een hoopvol schitterende politieke carriere . Alleen daarom , moet ge gatlikker worden van een grote invloedrijke organistie zoals de verenigde Europatisten . Voor zijn , persoonlijke , historische en onozele prietpraat ,had nog nooit iemand , van die bijna volwassen puber iets gehoord . Zoals ik reeds eerder schreef ! Wat is er mooier dan de naastenliefde predikken , hulp en bescherming ( en vooral geld) geven aan de minst bedeelden . Wie durft beweren dat deze jonge pamperontgroeide man , geen goed hart heeft , boordevol begrip en medeleven . Wat belangrijker voor hem is ….hij zal er vast niet armer van worden . Succes gewenst met uwe toekomstige politieke vriendenkring !

Reacties zijn gesloten.