9 gedachten over “Welke verandering?

 1. 65.000 asielzoekers, dat zijn er binnen 10 jaar 650.000 geworden. Dat ieder jaar opnieuw = 6.5 milj moslims erbij op 20 jaar.
  Niets aan de hand vlg Links.

 2. Zullen wij die NVA op een week verwerken? Ik bedoel richting afvalcontainer.
  Die vreemdelingenindustrie moet gestopt worden want ons land is onleefbaar, onveilig en achterlijk geworden.
  Het onderwijs verliest aan waarde, onze woningen worden waardeloos, onze veiligheid is naar de kloten en wij leven 24u op 24u in angst voor barbaars geweld, verkrachtingen en moorden.
  Vlaanderen moet terug Vlaams worden “op alle vlakken”.

 3. Ten eerste : het zijn geen asielzoekers maar economische migranten, tot groot jolijt van het patronaat en de socialisten (beiden gingen ook goed samen ten tijde van Hitler). Kijk maar de Fernand Huts, ineens kan hij 500 man, liefst migranten, aannemen. Maar de Vlaming die ook wil werken moet voldoen aan eisen waaraan de migrant voor nog geen 5% voldoet. We zien hetzelfde in Duitsland met Merkel, import zonder enige beperking tot profijt voor het patronaat. Maar het zijn wel de autochtone burgers die opdraaien voor de kosten van de opvang en het betalen van de ambtenaren – advocaten – medici die zich “bezig houden” met die zogenaamde vluchtelingen, tot hun eigen profijt, want ze worden toch betaald uit de staatskas. Ten tweede : een groot part van die migranten zijn oost-blokkers – bosniĆ«rs – turken die hoegenaamd niet bedreigd worden in hun bestaan, ze komen gewoon hier geld zoeken.

 4. De NVA voert slechts uit wat ook hun eigenste Frieda Brepoels meegestemd heeft in het EP: 60 miljoen immigranten nodig in de EU tegen 2050.

  • Europa moet kapot, beter gezegd de Europeanen moeten opsodemieteren en de EU misdadigers pikken de eigendommen wel binnen net zoas nu in SyriĆ« & co het gespuis de eigendommen pikt of denken jullie dat het huisje er nog staat als ze zouden terugkeren?
   Vis rot en stinkt het eerst aan de kop.

  • Vraagje, die brepoels leeft die nog? zo ja, schraapt die nog steeds? Wat heeft die gepresenteerd buiten lullen en zakken vullen?
   Ach, dat mens interesseert me echt geen flikker.

   • Vermits het je niet interesseert: Frieda Brepoels is burgemeester van Bilzen sinds 2013. Ze werd in het EU parlement opgevolgd door Mark Demesmaeker.

 5. Vraag
  Wie zal er ons kindeke douwen en doet het zijn moederke niet ?
  Antwoord
  Een asielzoeker

Reacties zijn gesloten.