De begrafenis van de allochtoon

MM900236531[1]Gentse bobo’s begraven het woord allochtoon: Voorpost voert actie 22.03.2013

Door Wim De Winter • 22 maart 2013

In Gent werd gisteren op symbolische wijze het woord ‘allochtoon’ begraven. Dit ging gepaard met het nodige feestgedruis. Het geheel kreeg de naam ‘Gentse Lente’ mee, naar analogie met de ‘Arabische Lente’. Al in de voormiddag werden honderden schoolkinderen naar het Gentse stadscentrum gesleurd voor een rondje hersenspoelen: gezamenlijk moesten zij een lied rond ‘verdraagzaamheid’ zingen. Om 18u kon iedereen een laatste groet brengen aan het woord ‘allochtoon’. Om middernacht werd de kist dan ten grave gedragen in een park.

Actie Voorpost Gent

Tussen de vele nuttige idioten bevond zich uiteraard de rode burgemeester van Gent, Daniël Termont, die zeer stijlvol afscheid nam van euh… de ‘aflijvige’: met opgeheven middenvinger. Voorts herkennen we op de foto’s Edmond Cocquyt jr., de zogenaamde ‘nachtburgemeester’ van Gent en tevens Open VLD’er, die mee met de kist zeulde. Lezers van Rechts Actueel herinneren zich misschien nog wel dat Cocquyt jr. franstalige stadsplannetjes in de Gentse brievenbussen dropte. Naar zijn mening is het spijtig dat Gent, ooit de meest verfranste stad van Vlaanderen, volledig ontfranst is geworden. Jawel, jawel!

Voorts vernemen we nog dat het initiatief voor de ‘Gentse Lente’ voortkomt uit het middenveld. Welk middenveld dan wel? Dat van de vele linkse overgesubsidieerde groepjes misschien? De doorsnee Gentenaar zal wel met andere dingen bezig zijn: vermoedelijk voelt hij zich niet vertegenwoordigt door dat zogenaamde middenveld.

Gelukkig was er nog Voorpost om weerwerk te bieden. Toen de menigte om 18u bijeenkwam om de laatste groet te brengen, brachten de snoodaards van Voorpost een spandoek aan op het Belfort. Daarop stond te lezen: ‘Stop de multiculturele waanzin’. Honderden strooibriefjes dwarrelden naar beneden en er was Bengaals vuur. Volgens ‘De Wereld Morgen’ veroorzaakte de actie van Voorpost ‘nauwelijks een rimpel’. Nauwelijks een rimpel? Volgens Voorpost zelf steeg er een huilconcert op uit de linkse meute. Na de actie mochten de actievoerders drie kwartiertjes mee met de politie, waarna ze mochten beschikken.

Bij heel dit spektakel moeten we denken aan de profetie van Oswald Spengler: over de alliantie tussen de laagste sociale klassen en de opstand van de gekleurde volkeren. Hij had gelijk. Alleen hebben de laagste sociale klassen al lang afstand genomen van de multikul, en zijn het de socialistische en andere linkse bobo’s die de massale vreemdelingentoevloed omarmen. Tot de Vlamingen zijn verworden tot een minderheid op hun eigen grondgebied. En maar dansen op hun eigen graf…

Bron:http://rechtsactueel.com/2013/03/22/gentse-bobos-begraven-het-woord-allochtoon-voorpost-voert-actie/