Dank aan EU : open grenzen…

eu schuldIn hun EU-toren van Babel blijven ze onverstoord de open-grenzenpolitiek verdedigen en in stand houden. 

Enkele lukraak geplukte korte video’s:

 

 

Hongarije

Lesbos

Calais, Frankrijk

Berlijn, Duitsland

Vermits de Rundfunk Berlin de verspreiding geblokkeerd heeft (zogezegd wegens inbreuk op auteursrechten) zijn wij op zoek gegaan naar een alternatief:

Zuid-Italië

Melilla, Spanje

STOP1 Indianen

Een vooruitblik

10 gedachten over “Dank aan EU : open grenzen…

 1. Als de moslims dit filmpje maar niet te zien krijgen…het zou hen kunnen inspireren, ook met bommengordel bv…

 2. De EU moet onmiddellijk terug EEG worden, de grenzen moeten terug dicht, zodat ieder land op zijn eigen ritme islamitisch kan worden, en niet op het door het grootste land aangegeven ritme.
  Wat betreft het zwembadtafereel in D: een mooi vb van wat voor eeuwige vitters die duitsers wel zijn: in het zwembad springen ist verboten! Kom daar maar op bij zo’n weer en zoveel jeugd…

  • Als onder de springtoren een opeengepakte mensenzee staat (van zwemmen is geen sprake meer) dan kan geen enkel zwembad uit veiligheidsoverwegingen de springtoren nog laten gebruiken. Da’s heel normaal en dit is niet slechts in Duitsland gebruikelijk.

 3. Dat soort mensen hebben een dictatuur nodig , een harde hand . In hun thuislanden moeten ze zoiets niet proberen , want dan weten ze hoe laat het is
  Dat schijnt ons hoogbeschaafd westen maar niet te willen begrijpen . Libië is daar een goed voorbeeld van . Met de hulp van onze democratische landen werd de dictator verdreven met chaos tot gevolg , idem Syrië ,vechten voor democratie , ze zijn daar al 4 jaar mee bezig met prachtige vooruitstrevende geboekte resultaten . Heel die troep komt naar hier , in plaats van te verzuipen .Ze zijn volop bezig , althans volgens hun normen, met te integreren . Ik moet zeggen ze voelen zich al behoorlijk thuis in ons pracht Europa ” “””””Veroordeel ons niet naar onze afkomst noch huidskleur , maar oordeel ons , naar onze daden ! ….. Maar moet ik ergens zijn als vrijwilliger bij ” resistance forces “

  • We weten niet of er een aanwervingskantoor in jouw buurt is!

 4. Berlijn – Duitsland

  Op 11.07.2015 schreef de Basler Zeitung : die Deutsche Bundeskanzlerin Angela Merkel ist ein Phänomen. Ohne offensichtliche Talente hat sie es sehr weit gebracht, indem sie immer im richtigen Moment nichts tat (De Duitse Bundeskanzlerin Angele Merkel is een fenomeen. Zonder duidelijke talenten heeft ze het zeer ver gebracht, doordat ze altijd op het juiste moment niets deed)
  Ik vind dat de Basler Zeitung nu ook weer niet mag overdrijven.
  1- ze heeft zich een paar prijzen laten uitreiken.
  2- ze heeft Israël het hof gemaakt en het rijkelijk oorlogswapens cadeau gedaan.
  3- ze heeft de islam als een tot Duitsland behorend deel verklaard.
  4- ze heeft gezegd dat de partijen na de verkiezingen niet mogen doen wat ze voor de verkiezingen beloofden.
  5- ze heeft sinds 2005 in haar Kersttoespraken onzin verteld.
  Als dat geen palmares is.

  • En ze rolt de EU-rode loper uit naar Bosnië-Herzegovina en Albanië.

  • Anna,
   Inderdaad IM Erika is een fenomeen, of beter gezegd een verraadster die oorlog voert tegen Duitsland en het Duitse volk, en dit in dienst van de bankster & Illuminati mafia’s van The City en Wallstreet.
   Dit heeft ze ten andere gemeen met “Den Dolf”, die ook een instrument was in de handen van deze mafia’s.
   Het verschil met den Den Dolf is dat er nu geen Duits leger meer is om haar pogen af te zetten, zoals in 1938 toen de poging tot afzetting trouwens verhinderd werd vanuit Londen.
   http://henrymakow.com/2014/11/British-saved-hitler-from-German-army-coup.html
   Over de rol van de vrijmetselarij hierbij :
   http://henrymakow.com/001766.html
   Als men haar afkomst kent is het normaal dat ze ook geschenken geeft aan Israël, en dat ze meewerkt aan het in standhouden van de “schuldcultuur van de Duitsers” over WO II.
   http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/.premium-1.662962
   IM Erika, heeft gewoon gedaan, en doet nog, wat haar “zetbazen” haar bevolen hebben !! (niet meer en niet minder). Dit vraagt geen bijzondere kwaliteiten, maar alleen “een doortrapte slechtheid”.
   Dit geldt ten andere ook voor de “verraders “in de andere EUSSR landen.
   Deze vreemdelingen invasies zijn gepland en worden volgens plan uitgevoerd, door de bovenvermelde mafia’s, om onze westerse beschaving te vernietigen.
   Het eerste wat hier moet gebeuren is een juiste en volledige diagnose van de kanker. Daar begint het al !! Men levert heroïsche gevechten om deze diagnose niet te moeten stellen.
   Aan gebrek aan informatie kan het echter niet liggen, internet puilt er van uit. Het is dus blijkbaar alleen een kwestie van “durven”.
   Zolang dat de verborgen agenda’s niet op tafel worden gegooid, en de verraders en hun “zetbazen” niet ontmaskerd worden.. kan men enkel blijven “zeuren en zagen….”, tot in de eeuwigheid!!
   Als men “kieskeurig” geweest is.. en als gemeenschappelijk belang, alleen een land in het Midden Oosten telt, dan moet men niet alleen zwijgen, maar op de koop toe nog liegen !! Wat een vernedering en zelfverachting!!!
   In feite is er niets nieuws onder de zon. De oorlog tegen onze westerse bevolkingen en beschaving is reeds lang begonnen. Een “officiële start” werd gegeven in Parijs in 1789!!.
   Een ander hoogtepunt was de slag aan de Zomme die begon op 01.07.1916, nu juist 99 jaar geleden.
   Henry Makow publiceerde er een zojuist een tekst over :
   http://henrymakow.com/2015/07/Freemasons-Slaughtered-Christians-in%20World-War-One%20.html
   Zie hier opnieuw de rol van de vrijmetselarij!!!
   In het Belgische leger waren alle officieren Franstalig, en ook vrijmetselaar. Het is vooral in dit laatste dat men een verklaring moet zoeken voor het diepgewortelde anti-Vlaams racisme sinds 1830, en dat een hoogtepunt kende in 14-18 toen duizenden Vlaamse mannen de dood werden ingejaagd. In het licht van de publicatie van Henry Makow over de slag aan de Zomme, was de
   opoffering van vooral Vlaamse mannen aan de IJzer dan ook geen toeval.

Reacties zijn gesloten.