Dan toch…

Is ons geliefd landje dan toch samen met Frankrijk aan het konkelfoezen met al-Nusra & co. om een geënsceneerde gifgasaanval in Idlib uit te voeren? (…)

Alain Corvez, gepensioneerd Frans kolonel, gaf meer duidelijkheid over de tactiek van westerse landen om de luchtaanvallen in Syrië onder valse voorwendsels te rechtvaardigen, zodat de politieke oplossing – die ze niet willen – zo lang mogelijk uitgesteld kan worden.

Bij de valse voorwendsels, verspreid via nepnieuws (fake news), staat de beschuldiging van het gebruik van chemische wapens met stip vooraan op de lijst, inclusief een schokkend filmscenario met terroristische groeperingen als hoofdacteurs, waarbij de Syrische regering aan de schandpaal genageld wordt.

“De Russische geheime dienst werkt zeer professioneel; zij heeft bekend gemaakt dat Franse en Belgische geheime diensten in contact zijn met de Witte Helmen en terroristische groepen in Idlib en dat zij een nep chemische aanval in deze regio plannen. De Russische geheime dienst is accuraat en ik geloof dat zij de waarheid bekend gemaakt hebben – dat heeft zij in het verleden al bewezen.”

Alain Corvez herinnerde eraan dat deze waarheid in overeenstemming is met de Franse houding vanaf het begin van de oorlog in Syrië, waarbij Frankrijk de djihadisten ondersteunde bij hun poging de Syrische regering te doen vallen… “een obsessie”, voegt hij eraan toe.

“Vanaf het begin moest de Franse diplomatie de Amerikaanse strategie volgen en zelfs de beste leerling van de klas – beter dan de leraar – worden. En nu zou blijken dat België bereid is aan dit duivels project mee te werken. Maar Duitsland heeft ook al samen met Frankrijk de terroristen gesteund. De bewijzen werden herhaaldelijk door Rusland geleverd.”
“Het is een schande dat de Franse media de bevolking niet informeren en de propaganda van de regering verkopen als humanitaire acties.”

Alain Corvez bevestigde dat nep chemische aanvallen met de hulp van westerse landen door de terroristen uitgevoerd werden en dat Turkije slechts een voorwendsel zoekt om luchtaanvallen uit te voeren op “een overheid die zijn eigen volk vermoordt met verboden chemische wapens”.

“De nep aanvallen werden georganiseerd omdat de westerse strategie, die moest leiden tot “regime change”, niet werkte; dit dankzij de sterke weerstand van het Syrische leger, gesteund door de bevolking onder de leiding van hun president, met de hulp van de ware vrienden van Syrië: Rusland en Iran, die samen naar de overwinning streven.”

Hij bevestigde dat de westerse pogingen zullen mislukken en dat de VSA uiteindelijk Syrië zullen verlaten, ook al is dit niet naar de zin van de “deep state” protagonisten in Washington die niet de Amerikaanse belangen dienen maar wel de Israëlische.

“Trump is een goede vriend van Israël maar tevens een patriot en hij snapt dat het in het belang van de VSA is deze oorlog – en andere in het M.O. – te doen stoppen. Het schept haat t.o.v. de VSA, behalve van enkele leiders, die niet begaan zijn met hun volk en van de Amerikaanse steun afhangen.” (…)

OPCW

Iraakse justitie maakte de bekentenis van Bilal Abdul-Aziz al-Marshouhi, 25, of Abu Fadhil al-Belgiki, bekend, waarin hij o.a. toegeeft dat hij onder meer chemische substanties gebruikt heeft, zoals bv. mortiergranaten gevuld met chloorgas. Initieel vervoegde hij samen met zijn echtgenote al-Nusra, maar daar kreeg hij ambras, zodat hij naar ISIS trok om daar verder aan zijn carrière te timmeren. De Iraakse rechtbank veroordeelde hem tot de doodstraf. (…)

Ter illustratie van de nepfeiten die ons dagelijks door de strot geduwd worden: In onderstaande video vertelt Alain Corvez over de “maakbare” nieuwsverspreiding : de inname van een militaire Syrisch-Iranaanse basis door de djihadisten, die compleet verzonnen, gepland, geregisseerd en gefilmd werd. Hallo… waar zat Vranckx?