Cyclus

Dagblad010 | Nida zeurt over foto's mondkapjes bij moslima's

HET TIJDPUNT WAAROP DE GLIMLACH ONS WERD ONTNOMEN!

Alsof het niet beter afgesproken kon worden,  duiken overal de mondkapjes op.  Mensen worden panisch van angst en dan dus maar een mondkapje op.  Het mooiste dat een aanvang van erkenning tussen mensen aangeeft verdwijnt: de glimlach.  Het begint aller tederst bij de eerste glimlach die een baby voor zijn moeder en vader heeft!

Ik ga hier niet de noodzaak van mondmaskers in ziekenhuizen, bij verpleging en ernstige sanitaire bedreigingen veroordelen.  Wel de mondkapjes, die het openbare leven nu moeten regelen, en eigenlijk “muilkorven” zijn.  Zoals steeds ben ik naar een dieper inzicht gaan zoeken, en vermoedt achter dit verschijnsel esoterische en kabbalistische  motieven.  Daarbij kreeg ik de aanwijzing, dat in het slavendom, muilkorven niet ongebruikelijk waren.  De ware bedoeling kan dus verder liggen; zeker als men zich aanvraagt wanneer deze attributen terug afgeschaft gaan worden.  De “kabbala” is de leer waarnaar talmudische volgelingen verwijzen, en die de buitennatuurlijke aspecten via symboliek, getallenleer en volkerenkennis aangeeft.

Ik haalde een belangrijke openbaring bij Dr. Walter Veith, een 7-dags adventist, die daarom ook niet op elk vlak navolgbaar is.  Vooral door zijn afkeer voor het katholicisme in zijn geheel.  Wel is zijn opmerking over die kerk juist nu zo geldig, waar hij zegt: de leer die verspreid wordt bestaat uit 2 onderscheiden cultussen.  De leer voor de gewone leek is voor de gojim, dit is een talmudische term, die de ongelovige, het vee, aanduidt.  In de afgeschermde top wordt een andere leer gevolgd die veelal diametraal t.o.v. de eerste staat.  Dit stellen veel bezorgde katholieken nu vast met een paus, die de anti-paus genoemd wordt.

Een voorbeeld (beknopt) is de discussie (in deze Covid tijd!) over de gender-verklaring van broeder van Liefde René Stockman.  Dit onooglijk bericht, dat niemand zou opmerken, krijgt de grootste verklaring(en) over zich heen van decaan Piet Hoebeke en artsen Petra De Sutter, Marleen Temmerman en Guy T’sjoen. De decaan noemt deze verklaring WAANZIN.  Deze dokters in kwestie onderscheiden zich door hun voortdurend gemorrel aan de morele en ethische standaarden in onze samenleving.  Maar de kers op de taart is dat de Belgische bisschoppen een communiqué hebben verspreid : “zij drukken hun grootste waardering uit voor het engagement van de Broeders van Liefde in België”. (dS 16.5).  Diegenen dus die broeder Stockman terechtwijst.  Een communiqué over het opheffen van de grondwetten i.v.m. de erediensten en de reusachtige stijging van de armoede n.a.v. de Covid maatregelen heb ik van hen nog niet mogen vernemen

Intussen schrijft gelukkig Pieter Bauwens in Doorbraak van 16.5.: Erediensten horen bij fase 1.

Terwijl ook professor Raoult  laat weten dat de plaag aan het verdwijnen is (YT), blijft toch de timing van de maatregelen hoogst verdacht.  Frankrijk (Macron was een vroeg-ingewijde) wil deze zomer geen toeristen in Frankrijk toelaten.  Dit kan niet anders dan een poging van totale controle te zijn op het vrijetijdsgedrag van de Europeanen.  Hier zie ik toch een eenvormige lijn, met de maatregelen over de horeca, ook in ons land.  Verklaringen daarover, o.a. in Trends (A.De Croo), zijn wellicht niet zo toevallig.  Kan over de hypothese gesproken worden dat in de “werkplaatsen” van de elite het concept wordt ontwikkeld om een controleerbaar gedrag van de “Gojim” in te stellen.  Men lijkt doelbewust een groot deel van de toeristen- en ontspanningswereld op te offeren……

Op de voorbije bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos (oktober), onder de benaming “Event 201” is er voor de aanwezigen een computer-simulatie getoond over de afwikkeling van een pandemie.  Daarvoor verwijs ik naar een bericht van enkele dagen terug op Uncut-news.ch (vele interessante berichten) waarop Peter König  publiceert : “Der globale Lockdown – eine todbringende Farce und ein teuflischer Plan”.  Uit meerdere bronnen blijkt immers dat Gates, Soros en tutti quanti al op voorhand bezig waren met het meest abjecte plan dat deze Nieuwe Wereld Orde ooit uitvoerde.

Nvdr: Verneem meer over Event 201 bij Live Simulation Exercise to Prepare Public and Private Leaders for Pandemic Response U kan de vijf video’s gewijd aan de zgn. “Pandemic Exercise” hier terugvinden. Ze bevatten vijf gebieden: medische tegenmaatregelen, handel en reizen, financieel, communicatie en epiloog, evaluatie.

Mijn excuses dat ik steeds maar anderstalige bronnen moet voorleggen.  Ik ageer in mijn rubriek, die tot doel heeft, de bevrijding van Vlaanderen/Nederland uit de terreur, niet om mezelf in het zonnetje te zetten.  Ik dank ingewijde reageerder Lovenaar hartelijk voor zijn deskundigheid.

Toch blijf ik de oproep doen aan de Vlaamse intelligentsia om duidelijk te begrijpen dat in deze Covid kwestie een reusachtige brain-washing plaatsvindt.  De enige weg die we hebben is het publiek andere bronnen voorleggen (ook al zijn we niet altijd met alles akkoord).  Er moet de moed zijn om nu al de dwang-vaccinatie af te wijzen, het track-systeem in te voeren voor mensen die verdere reizen maken bestrijden, het afschaffen van baar geld tegengaan en de monsterachtige overtredingen van de grondwet aanklagen.

Kontrast.at a Twitter: "Für die nationalen Hysteriker ...

Ik eindig voorlopig met een uitspraak van Berthold Brecht :  “Wie de Waarheid niet kent is wellicht enkel een domkop.  Maar die de Waarheid verneemt en ze een leugen noemt, is een misdadiger”.

Jos Wouters, Boom

Verwijzingen :

 • Publicaties van Duitstalige specialisten: Dr. Wolfgang Wodarg, Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, immunoloog Dr. Stefan Hockertz, viroloog Dr. Carsten Scheller, Dr. Bodo Schiffman.
 • Robert Jensen show, vele afleveringen
 • “Der Gotteswahn von Bill Gates und Co”, Dr. Wodarg.  (blog Michael Mannheimer).
 • Berichten over World Economic Forum, 18.10.19.

2 gedachten over “Cyclus

 1. Mr Wouters,
  Geen dank, graag gedaan. Het belang van Vlaanderen en van de Vlamingen gaat boven alles, alhoewel er een gedeelte is, dat het in feite niet waard is. Momenteel kunnen we enkel info verzamelen en verspreiden in de hoop dat het toch enig gevolg heeft. Het is hierbij inderdaad van belang ook voldoende andere bronnen te vermelden, ook al om juridische redenen, om U en de redactie, desgevallend uit de wind te zetten. Voor mij is dit minder van belang, gezien mijn situatie, bovendien lezen de vijanden mee, en weten ze wie ik ben, ook zonder in te breken in de PC van de redactie. Moest U problemen hebben, kan U mij altijd via de redactie contacteren, die bij deze te toelating heeft om U mijn mail adres door te geven.
  Nog wat bijkomende info :
  1. Mondmasker of muilbanden & muilkorven : een bron met de gevaren ervan,
  http://themillenniumreport.com/2020/05/people-take-off-your-masks-before-you-really-make-yourself-sick/
  Het is echter niet allemaal kommer en kwel en biedt zelfs opportuniteiten :
  https://www.prisonplanet.com/santa-ana-police-robberies-soar-50-as-suspects-exploit-mask-recommendation.html
  Nog een ander pervers gevolg :
  https://www.unz.com/sbpdl/her-name-is-heather-perry-white-woman-murdered-in-denver-by-black-male-released-from-jail-early-because-of-coronavirus-concerns/
  Het dragen van een mondmasker is dus in feite een bewijs van onderdrukking en onderwerping, wanneer dit niet nodig & nutteloos is. Als dit dan nog vrijwillig gebeurt, dan gaat dit met zelfvernedering en zelfverachting gepaard. En dit is nu één der obsessies van psychopaten. Dit werd duidelijk beschreven in het boek “1984“ van George Orwell. Een dergelijk zelfvernedering breekt de ruggengraat van een volk, en dit leidt , zoals U ook stelt, naar het slavendom.
  2. De Kabbala : Volgens de Kabbala zijn we nu aanbeland in het 7de millenium, met de terugkomst van de Messias, en de machtsgreep van het “Uitverkoren Volk” (sic) over de ganse wereld. Vanaf nu mogen ook de geheimen van de Kabbala onthuld worden. In deze nieuwe structuur (sic) heeft de goyim de keuze tussen het slavendom of de dood. Ik zeg dit niet, maar dit komt uit teksten van rabbijnen, opgenomen in een recent boek :
  “Kabbalah Secrets – Christians need to know – An in dept study of the Kosher Pig and the Gods of Jewish Mysticism”, door DeAnne Loper.
  Boek kost 12 euro en ik heb besteld via de SB boekhandel.
  Als ik de inhoud van dit boek en de teksten van Henry Makow dien samen te vatten in één zin dan kom ik tot het volgende :
  “Kabbala – satanisme – vrijmetselarij = JWO = communisme.
  3. Communisme : het doel van de vrijmetselarij is communisme. Een belangrijke vw. hiertoe is de vernietiging van de middenstand en de middenklasse. Via de Covid 19 terreur, is men volop bezig hier in te slagen.
  De schade die wordt aangericht is enorm.. en zal bovendien nog gevolgd worden een plundering van de spaarder. (=lees : de Vlaamse middenklasse).
  Dit gaat dan gepaard met Big Brother in alle mogelijke domeinen.
  Een bron :
  http://www.daretoreadit.com/69317/proof-proof-proof-purpose-of-global-lockdown-was-to-destroy-global-economy-not-wage-war-on-a-virus
  met citaten :
  “Covid psyop also is for purpose of turning whole world into draconian POLICE STATE like China……..
  All affected 146 governments were secretly IN CONSPIRACY with the Rothschild NWO cartel (and UN/WHO)… to MAKE the “pandemic” story happen globally….”(=einde citaten)
  Merk ook op dat de regeringen mee in de slag zitten, en die bevolkt worden door logemaffiosi en “sayanim”. Het bevestigt dus mijn thesis dat het in België gaat om staatsterrorisme , een communistische logeterreur, vooral dan gericht tegen Vlaanderen en de Vlamingen.
  Mr Wouters, U zit hier inderdaad op het juiste spoor.
  Nog een bron :
  https://www.henrymakow.com/000280.html
  met titel : The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism”
  (=einde titel). Ik verwijs opnieuw naar de tekst in de link.
  En waar zit de Vlaamse intelligentsia ? Aan gebrek aan info kan het zeker niet liggen. Mijn bijdragen kunnen door iedereen gebruikt worden voor het goede doel. (zelfs zonder bronvermelding). Voor mij telt alleen het resultaat. Denkt men nu werkelijk dat er mirakels gaan gebeuren ?? Of dat men een ei gaat kunnen bakken zonder de schaal te breken?? Het enige wat ik momenteel zie gebeuren kan best vergeleken worden met de volgende uitdrukking :
  rearrange-the-deck-chairs-on-the-titanic. (idiomatic) To do something pointless or insignificant that will soon be overtaken by events, or that contributes nothing to the solution of a current problem. (=einde citaat).

 2. Geen antwoord gekregen op mijn vragen (van een prof en een arts): “Hoe kan een niet-gevaccineerde een gevaccineerde besmetten ? Zijn jullie vaccins dan niet veilig ?
  In de USA werd er reeds 4 miljard dollar uitbetaald door de farmaceutische fabrieken wegens de schadelijke gevolgen van hun producten (zelfs dodelijke en voor hun leven verminkte mensen) . Om er maar één te noemen : het HPV vaccin voor jonge meisjes. Bracht niet genoeg op en nu spuiten ze er ook jongens mee in;

Reacties zijn gesloten.