Censuur in de EU-praatbarak

In het Europees Parlement mag elk parlementslid normaal enkele keren per jaar een tentoonstelling houden, dat is routine. Elk parlementslid? Niet elk,de tentoonstelling die Udo Voigt (NPD) wilde houden met foto’s over de verwoestingen in Syrië werd verboden. De schade die daar wordt aangericht door de zgn. ‘gematigde rebellen’ mag niet getoond worden; dat is blijkbaar te pijnlijk voor de Europese ‘democraten’…

Het EU-parlement, de zelfverklaarde kansel van de democratie, gaat nogal willekeurig om met andersdenkenden.  Eigenlijk had dinsdag de Duitse NPD-EU-volksvertegenwoordiger Udo Voigt in aanwezigheid van genodigden, waaronder talrijke diplomaten, een tentoonstelling “Syriens erfenis – de wieg van de beschaving” moeten openen.  Had…

Udo Voigt heeft in juni 2015 samen met een APF-delegatie Syrië en Libanon bezocht.  Elk EU-parlementslid kan gebruik maken van de expositiemogelijkheid – pure routine.  Er mogen echter geen politieke thema’s behandeld worden – een merkwaardig voorschrift voor een politiek instituut als het EU-parlement.

Het thema van zijn tentoonstelling was dus ‘cultuur’ en – uiteraard – de teloorgang ervan.  Iets waarvoor de Syrische ‘gematigde’ rebellen en terreurmilities verantwoordelijk zijn.  Het is nu net dat laatste dat niet mocht getoond worden, want de EU heeft nu eenmaal tégen Assad en vóór de zgn. ‘gematigde oppositie’ gekozen.   De tentoonstelling werd dus botweg geweigerd.  Zoveel waarheid is immers niet te slikken.   Nochtans had Udo Voigt in oktober 2015 toestemming gekregen.
Udo Voigt blijft niet bij de pakken zitten.  De afbeeldingen zullen nu als een reizende tentoonstelling op verschillende plaatsen in Europa getoond worden.

 

3 gedachten over “Censuur in de EU-praatbarak

 1. We geraken steeds meer en meer in de dictatoriale greep van de EU dictators verstrengeld. Gelukkig hebben we nog mensen zoals Gerolf Annemans die flink tegengas geven.

 2. Er zijn echter andere , veel belangrijker problemen waar we met de EUSSR dictatuur geconfronteerd worden. Ik verwijs o.a. naar het TTIP!!
  http://www.mo.be/analyse/halsbrekend-bochtenwerk-om-ttip-heelhuids-door-europees-parlement-te-krijgen
  meteen citaat :
  “Het is op dat moment al bijna twee jaar dat de Europese Unie en de Verenigde Staten gesprekken voeren over het Trans Atlantic Trade and Investment Partnership (TTIP); een megaverdrag dat handelsbarrières tussen beide economische grootmachten moet slechten en de trans-Atlantische banden stevig moet aanhalen. Dat is goed voor de export en dus voor de economieën aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, zo is de gedachte.”(=einde citaat)
  Over de gevolgen hiervan is er een interessante analyse van de actuele toestand in de VSA :
  http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-the-frightening-truth-about-what-is-really-happening-in-the-united-states/
  Het is in het Engels, maar zelfs voor mij goed leesbaar.
  Het geeft een onthutsend beeld van de VSA dat afglijdt naar een 3de wereld land :
  “The American “New Economy” is the American Third World economy in which the only jobs created are low productivity, low paid nontradable domestic service jobs incapable of producing export earnings with which to pay for the goods and services produced offshore for US consumption”(=einde citaat).
  Elke zin van de analyse van Paul Craig Roberts is van enorm belang.
  De tekst zou verplichte lectuur moeten zijn voor elke economiestudent.
  Hetgeen zich voorgedaan heeft in de VSA en nog bezig is, is in de EUSSR ook in volle uitvoering. Dit wordt nog versterkt door de vreemdelingeninvasies.
  Een van de belangrijkste kenmerken van de in de VSA gevoerde politiek is de vernietiging van de middenklasse, die ook in de EUSSR meer en meer wordt geviseerd..
  We zullen dus ook afglijden naar een derde wereld land zoals ook al werd voorspeld in het boek Le Camp des Saints van Jean Raspail.

 3. @ Lovenaar,

  “we zullen ook afglijden naar een derde wereld land…”
  ‘Wenn man sich die Menge von schöpferischen Kräften vorstellt, die im europäischen Raum schlummern, – in Deutschland, in England, in den nordischen Staaten, in den Niederlanden, Flandern, in Frankreich, Spanien und Italien, müssen wir wohl einsehen, dass die Vereinigten Staaten von Amerika tatsächlich nur wenig bedeuten’
  (Monologe im Fürherhauptquartier)
  (Als men de hoeveelheid aan scheppende krachten voorstelt, die in het Europese gebied sluimeren, in Duitsland enz…, moeten we wel inzien dat de USA daadwerkelijk slecht weinig beduidt)

  Die scheppende kracht werd inmiddels door Uncle Sam wel zwaar aangetast, zo zwaar zelfs dat het ‘europäische Raum’ zich daar blijkbaar niet meer van bewust is. Je kan met die oude uitspraak ook niet meer op de proppen komen om de hersenspoelingen tegen te gaan omdat ze door de verkeerde man werd gezegd maar daarom niet minder waar is.

Reacties zijn gesloten.