Zomerdepressie op komst in Zeebrugge?


Zeebrugse handelaars kijken met lede ogen naar vluchtelingen: “Wij vrezen voor de komende zomer”

Een aantal Zeebrugse handelaars trekken aan de alarmbel. Ze vrezen dat de vluchtelingen hun klanten zullen wegjagen. “En ze trekken stekkers van automaten uit om hun gsm op te laden”, klinkt het. “Ze blijven slapen en laten hun afval gewoon liggen.”

“Maar ik heb één troost”, zegt Didier Van Steen (40), zaakvoerder van restaurant Lagaar in de Baron de Maerelaan, sarcastisch. “Als ik failliet ga, kan ik nog steeds op de vrijwilligers rekenen natuurlijk. Die zullen mij dan ook vast en zeker uit de nood helpen.”
Lees verder…

6 gedachten over “Zomerdepressie op komst in Zeebrugge?

 1. Beste mensen, er is een oplossing voor zowel de kustgemeenten als alle gemeenten in Vlaanderen nl.
  “Stem de huidige troep lafaards weg” en geef uw stem aan die partij die opkomt voor de Vlamingen, die doet wat ze zegt nl. “”Het Vlaams Belang””, wedden dat ze binnen het jaar de troep opgeruimd hebben? Ook die troep in Brussel en zeker wat betreft die EU misdaadorganisatie waarin de dictatuur haar voedingsbodem aan ‘t kweken is.

 2. We zien hier de perverse gevolgen van al de anti-discriminatie- en racisme -wetgevingen, die het onmogelijk maken om op te treden, en omdat “zootje” eruit te gooien en te houden.
  Zie ook de schijnheilige reactie van Landuyt..:
  “Ik deel die bezorgdheid van de handelaars….”.
  Ik kan de betrokken handelaars alleen maar aanraden om de burgemeester schriftelijk en bij aangetekend schrijven in gebreke te stellen.
  Cfr de Nieuwe Gemeentewet is hij immers verantwoordelijk voor de handhaving van de openbare orde.
  Voor de rest dienen de benadeelden er de passende lessen uit te trekken in het stemhokje!!

 3. Men moet eens ophouden met de mensen bloemekes wijs te maken. De invasie van asielzoekers en andere categorieën van gelukzoekers is allerminst een aanwinst voor onze maatschappij. In Zeebrugge of elders. Deze mensen hebben geen enkele bedoeling om te werken of zich te integreren in onze maatschappij. Hun bedoelingen zijn beperkt tot het zich integreren in onze OCMW-systemen, zoveel mogelijk gebruik maken van de naïeve mensenrechtenorganisaties, en dan zo vlug als kan verder trekken naar het nog groter luilekkerland Groot-Brittannië. Dat dit een illusie is zullen ze daar wel zelf ondervinden…

  Al degenen die zich uit zo gezegde naastenliefde voor die profiteurkes uitsloven, en die zich een statuut van volksheld proberen aan te meten, heb ik hiertoe nog nooit zien actie ondernemen voor onze echte Belgen die op de rand van de armoede leven. En geloof mij, in Zeebrugge, en ook in vele andere plaatsen, zijn er massa’s van die sukkelaars. Voor die sukkelaars worden geen veldbedden en slaapzakken voorzien in kerken en andere parochiezalen. Voor die sukkelaars wordt geen soepbedeling georganiseerd. Voor die arme mensen en hun miserie heb ik nog nooit enige verontwaardiging waargenomen.
  Waarom? – simpel: omdat deze hypocriete en selectieve wereldverbeteraars niet met hun foto in de gazet komen als ze voor eigen volk werken. Dat is niet sexy genoeg voor de media.

  En de oproep van de kleine middenstander is terecht: hou op met dat gepamper en bescherm eerst en vooral hun kleine of middelgrote ondernemingen. ZIJ hebben het moeilijk, ZIJ betalen belastingen en sociale bijdragen, niet die goudzoekertjes.

 4. Feitelijk is dat “goed” nieuws …..weer enkele VB stemmers meer …Binnen afzienbare tijd stemt iedereen voor ons VB , behalve de “gutmenschen”!
  Wat zou er gebeuren indien de eigenaar van dat wassalon een bordje zou plaatsen met ” toegang verboden voor fluchtelingen ” of fluchtelingen enkel welkom bij het voorleggen , beschavingsattest Francken schooltje. Voor dat laatste kun je moeilijk spreken over discriminatie

 5. Wie wil er op Facbook of sociale media met zijn foto half naakt of zelfs naakt herkend worden deze zomer? Er zal wat met GSM gefotografeerd worden op het naaktstrand van Bredene en men zal nog van geluk mogen spreken om niet verkracht te worden, men zal berispt worden door het zelf gezocht te hebben. Ik denk dat de vrijheden die hier normaal zijn, bedekt met een boerka zullen worden

 6. En dan gaat pampergeens nog geld uittrekken om imams en mosketen te bekostigen!!Kan het nu werkelijk nog gekker in dit onland??

Reacties zijn gesloten.