Calimero-Trump wil de Nobel Prijs voor de Vrede

Afbeeldingsresultaat voor trump peace

“Zij gaven hem aan Obama. Hij wist niet eens waarom hij hem kreeg. Hij was er net – iets van een 15 seconden – en hij kreeg de Nobel Prijs. Hij zei: ‘Oh, waarom kreeg ik hem?’

Ik zal hem waarschijnlijk nooit krijgen. Maar als je even kijkt naar de Idlib provincie in Syrië… ik stopte de slachting van misschien wel 3 miljoen mensen. Niemand spreekt erover.”

Trump klopte fier op zijn borst: hij zou drie miljoen mensen gered hebben van de bloeddorstige Syriërs, Iraniërs en Russen in Idlibistan.

“Rusland en Iran en Syrië zouden erin trekken en misschien 3 miljoen mensen de dood in jagen om 45.000 terroristen te kunnen vangen. En ik vernam dit van een vrouw, wiens ouders en broers daar wonen, en zij zei “-‘Please, please,’ en ik dacht, en ik zei ‘Neen, dat mag niet gebeuren,’ volgde Trump zijn relaas. “En ik gaf een officiële waarschuwing mededeling uit ‘jullie zullen dat beter laten’… En, in alle eerlijkheid t.o.v. Rusland en Iran en Syrië, zij vielen niet aan,”, klonk het verder.

“Deze regering doet een ongelooflijke job en wij krijgen er geen waardering voor.”, voegde Trump er ontgoocheld aan toe. (Newsweek)

Afbeeldingsresultaat voor trump life savior

Misschien strijkt de Paus over zijn hart en verleent hem een zaligverklaring in afwachtng van zijn hemelvaart.