C Star stopt ermee

Afbeeldingsresultaat voor defend europeDe missie van de C Star zit erop.  Naar verluidt omdat de missie geslaagd is.  We hebben er gemengde gevoelens bij.  Zolang de EU en linkse NGO’s als rederij der verzamelde veerdiensten fungeren, is de verdediging van EUropa een dode letter.  Zolang de EU niet duidelijk maakt dat er bij ons niets te halen valt, dat tafelschuimers hier geen onderdak, voeding, bijstand, medische verzorging, geld krijgen, dat het illegaal betreden van ons grondgebied een misdrijf is… zullen ze blijven komen.  Ook al patrouilleren er tien of meer C Stars in de Middellandse Zee.

Onze redactie begrijpt perfect dat de ‘missie’ niet kon blijven duren.  Het geld is waarschijnlijk op.  En de vrijwilligers kunnen zich ook maar beperkt inzetten.  Bovendien werd het schip en de bemanning overal geboycot.  Malta weigerde hen de toegang tot de haven van La Valetta, vaardigde een verbod op de uitreiking van voedsel en water uit.  In Tunesië werd door de gedeelde vredesprijswinnaar, de vakbondorganisatie, een actie georganiseerd zodat de C Star niet in Zarzis kon bunkeren en proviand opslaan.  Arrestaties, manipulatie van de bemanning..enz. enz. . Je zou voor minder opgeven.  Maar dat deden ze niet.  Tot nu.  Want er schijnt licht aan het einde van de tunnel.  Italië laat zich niet langer ringeloren en stilaan geraakt bekend hoe de NGO’s een perfide rol als geallieerde mensensmokkelaars speelden.

En het kleine Zwitserland doet wat de EU te lang verzuimd heeft: het investeert 1 miljoen CHF in de Libische kustwacht – ook al worden hen inbreuken op de mensenrechten verweten. Sinds enkele weken zetten er merkbaar minder ‘vluchtelingen’ voet aan wal in Italië. Geen toeval. De Libische kustwacht heeft haar inzet in de Mid. Zee verhoogd. Onder luid protest van de mensenrechtenmaffia verdrijven bewapende soldaten de ‘reddingsschepen’ van de NGO’s en begeleiden ‘vluchtelingen’ terug naar Libische opvangkampen.

Op de achtergrond: Zwitserland. Het miljoen wordt besteed aan opleiding en materiaal voor de Libische kustwacht, met zwemvesten, zaklampen en EHBO-sets. Het project loopt voor 1.5 jaar. Daarna zien ze wel weer verder. Voor de EU mag het wat minder. Aarzelend kwam de EU met 46 miljoen euro over de brug.

Uiteraard heeft de NGO-maffia en het poco journaille geprotesteerd.

Ook elders heeft Zwitserland hulp verstrekt. Tunesië kreeg 40 vingerafdruk-leesapparaten met een waarde van 245.000 CHF aangeboden en Zwitserse experten gingen er herhaaldelijk heen om de Tunesische grensbewakers op te leiden.

De Zwitserse vluchtelingenhelpers zijn in alle staten. Mensensmokkelaars verlangen steeds hogere prijzen. Met als resultaat dat er minder mensen zich een ticket naar EUropa kunnen permitteren.
En dan komt de aap uit de mouw. Dé oplossing hoe Zwitserland en de EU verder kunnen genieten van de onmisbare werkkrachten zonder hun levens in gevaar te brengen en mensensmokkelaars buiten spel te zetten… door méér humanitaire visa met een vliegticket naar EUropa te verlenen.
De Zwitserse linkse wereldverbeteraars (sossen en groenen) willen over consulair asiel spreken. De ‘vluchteling’ kan dan gewoon zijn opwachting maken in het consulaat/de ambassade van een verkozen land, een aanvraagformuliertje invullen en wachten tot het volgend vliegtuig start. Een denkpiste die liefst samen met de EU dient gecoördineerd te worden, want anders zouden de Zwitserse consulaten/ambassades het te druk krijgen.
Air Berlin is te vroeg failliet gegaan…

Meer bij: Sperrzone Mittelmeer – Schweiz rüstet libysche Küstenwache auf

De persconferentie is op YT in verschillende talen te bekijken:

4 gedachten over “C Star stopt ermee

  1. 30 jaar voor gewaarschuwd pamperbende,maar ja ,dat waren natuurlijk racisten,fascisten en neonazi’s nietwaar!!!Nu krijgen ze gelijk over de gehele lijn,die moslims willen gewoon niet integreren,enkel het OCMW is van tel,en de pamperbende stond erbij en kijkt er naar.Maar weer eens miljoenen naartoe gooien zegt bonte van Vilvoorde,onbegrijpelijk!!!Het moet zijn aanpassen of ophoepelen,NU, voor het helemaal te laat is!!!
    http://www.hln.be/hln/nl/1265/Onderwijs/article/detail/3237324/2017/08/21/Radicalisering-bij-kleuters-Ze-noemen-klasgenootjes-varkens-en-bedreigen-hen-met-vinger-over-de-keel.dhtml

  2. De ene aanslag is de andere aanslag niet …
    Waar de ene aanslag wordt gebruikt om iedereen en alles te grijpen, aan te pakken en uit te sluiten is de andere aanslag reden om te pleiten voor verbroedering en naastenliefde. Zo hypocriet, maar voornamelijk onmetelijk dom.

Reacties zijn gesloten.