5 gedachten over “Bouwkunst in het land b

 1. ‘—Past gegarandeerd niet bij omringende huizen’. Dat is juist, dat willen wij Belgen (Vlamingen in het bezonder) vooral niet, dat huizen met mekaar harmonieren om een mooie buurt te vormen. Daarom ook moet er een foto van de huizen links en rechts opgestuurd worden aan stedenbouw. Die geeft alleen een bouwtoelating als de kakafonie kompleet is. Zie ook de blauwe zonnepanelen op het rode pannendak: mooi! Wat hebben wij toch een goede smaak…Andere zonnepaneleninstallaties zien er dan weer uit als een puzzel die nooit is afgeraakt, zie foto’s.

  • Inderdaad en dan hebben we nog niets geplaatst over de koterijen in de achtertuin.

  • Geachte Raymond,
   geregeld lees ik in uw commentaren de uitdrukking: “wij Belgen…)

   Wie of wat u bedoeld met die “wij” is mij niet duidelijk, in elk geval voel ik mij met deze betiteling niet aangesproken. Maar ik gun u van harte uw Belggevoel.

   Maar zou het misschien niet beter zijn als u die “wij” zou weglaten en zou schrijven “de belgen” (mag ook met hoofdletter) of misschien: “Ik als belg…”

   Wat denkt u?

Reacties zijn gesloten.