6 gedachten over “Boodschap van de N-BA: U gaat erop vooruit!

 1. Ongeveer plusminus circa 6 maanden geleden ‘was’ er nog blijk van begrip voor Vrancken, den Theo van Aspirine & Migraine, van dat begrip of van enig respect blijft niets meer over, reden: den Theo heeft geen rug meer.
  De overgrote meerderheid in dit land zegt “geen vreemdelingen bij enkel eruit” en wat doet den Theo? hij leest zoals de moslims nl. van achteren naar voor en dus haalt hij er duizenden bij met tot gevolg dat de boel gaat ontploffen en dat de NBA een oplawaai gaan meemaken die zijn weergave niet kent in dit apenland.
  Bye the way, den Theo staat niet alleen, Jean Hesp en schijnheilige Boerzwam staan hem bij en leiden Vlaanderen regelrecht richting afgrond, ze vergeten (door domheid) een regel nl. de Vlamingen springen niet in die afgrond.
  Wij Vlamingen EISEN een moslim/islamvrij Vlaanderen, punt.
  Hoe we dat bekomen is onze laatste zorg maar bekomen zullen we het, zeker weten.
  Wanneer zijn de volgende verkiezingen? Kunnen die versneld worden?

  • Het is niet omdat Links zich niet meer laat horen in reacties dat ze al in de minderheid zouden zijn.

   • Frans, ? Verklaar u nader…mogen we hopen? is er al perspectief? zijn de linkse ratten bang voor de harde waarheid? bang voor de confrontatie met de realiteit?

    • Ik weet alleen dat je vroeger makkelijk lange discussies kon aangaan met Linkerds, soms zelfs met een echte Fatima of Mohammed (alleen hoofdletters), maar dat is al lang voorbij. Zijn ze het beu omdat ze niet konden winnen? Hebben ze zich teruggetrokken in hun eigen holen (Dewereldmorgen, Maroc.nl, EUObserver, enz) ; Dat laatste heeft zijn reactiemodule al lang gesloten, en daar zat ik wel voor iets tussen denk ik (onder een andere naam). Mss, maar van de wereld af zijn ze niet, dat zullen we wel merken bij de keus.

Reacties zijn gesloten.