7 gedachten over “Wordt importsecretariaat omgedoopt?

  1. Francken, die niemand wil terugsturen omdat het te duur en te moeilijk is, voelt de hete adem van het VB, de ‘draak wiens kop moet afgesneden worden’ vlg zijn partij, in de nek; hij wijst al paniekerig op het zweedse ‘vb’ dat dreigt de grootste te worden.

  2. Ik begrijp die “fluchtelingen” , ge moet dringend gaan schei……. en je hebt geen papier . De minister begrijpt deze netelige situatie en heeft alvast toegezegd enkele rollen te leveren

  3. Brief gekregen om pas te vernieuwen,10 euro voor recente foto,20 euro om nieuwe pas te maken.Later bezoek aan huisarts,26,50 euro,daarna bezoek aan tandarts,54 euro!Hallo Franxken,gelden die prijzen ook voor de asielzoekers???

    • Die 10 euro voor een recente foto kan je besparen door zelf een foto te nemen en af te drukken. Is bij mij goed gelukt vorige week. Je kan evt ook één vd 3 overbodige foto’s van bij de fotograaf van 10 jaar geleden nemen, ze zien dat toch niet.

  4. Niemand vraagt zich nog af of die mensen recht hebben op asiel, de hele procedure wordt gewoon overgeslagen. Iedereen moet onderdak krijgen en vanaf dag 1 beschouwd worden als voor altijd hier. Desnoods 10 miljoen per jaar, het kan hen allemaal geen moer schelen. En de hele wereld stort zich op ons om ons te verwijten dat we onmensen zijn. Het is niet te geloven, ik word er gewoon depressief van.

Reacties zijn gesloten.