Bommen zijn niet genoeg. (2)

Afbeeldingsresultaten voor usa sanctions on russia

Sancties.  Met de frequentie van een slechte TV-reeks worden er nieuwe Amerikaanse sancties tegen Rusland aangekondigd.  Russische bedrijven, die met de Syrische regering zaken doen, zullen volgens het Amerikaanse TV-anker bij de VN, de lieftallige Nikki Haley, met strafmaatregelen moeten rekening houden.

Een gesprek VSA – Assad sloot ze uit.  Syrië zou volgens haar “geen directe gesprekken met de VSA waard zijn”.  En de Amerikaanse troepen zullen zich niet uit Syrië terugtrekken vooraleer “hun doel bereikt is”.  Ze gaf niet meer uitleg over de beoogde doelen.

Juist. Hoeft ze ons niet uit te leggen. Syrië moet kapot.  Zoveel is duidelijk.  Met of zonder bommen.

DWN

Op alle fronten

 

2 gedachten over “Bommen zijn niet genoeg. (2)

  1. Zoals bij Vietnam . Toen de VS uit Vietnam ging lopen , na al hun vuiligheid gifstoffen , napalm , bommen , viezigheid en landmijnen , hebben ze het land twintig jaar geisoleerd , nooit hun verontschuldigingen aangeboden aan het land , zijn bewoners of aan de internationale gemeenschap . En nu komen ze de engel Gabriel uithangen en russische bedrijven bedreigen die helpen met de wederopbouw van Syrie en dit terwijl er nu nog misvormde kinderen in Vietnam geboren worden dank zij U , grote voorbeeldige natie.

Reacties zijn gesloten.