BIG

BIG
Neen, het gaat niet over biggen. Ook niet over iets groots.

Wel over een Duitse partij, een moslim partij, die als BIG (Bündnis für Innovation und Gerechtigkeit) door het politieke landschap dwaalt.

https://i0.wp.com/www.pi-news.net/wp/uploads/2014/05/plakat_big-2.jpg?resize=356%2C499Een vertaling van hun nummertje zelfverheerlijking:

BIG Partij: bedankt!
– omdat je tot de vrede en de welstand bijdraagt
– omdat je Duitsland met je kennis verrijkt
– omdat je ouders naar Duitsland zijn gekomen om het land mee op te bouwen
– omdat JIJ bestaat!
Denk BIG!
Verscheidenheid maakt ons sterk en tezamen zijn wij Duitsland!

Tot zover de islampsalm waarbij de kans erin zit dat wierrookwalm een allergie kan veroorzaken.
Tja, wat zou Duitsland (plaatsvervangend voor alle verrijkte westerse landen)  zijn zonder deze korangelovige ‘Herrenmenschen’? … een vredig en schuldenvrij land zonder integratieproblemende en stijgende criminaliteit.

PI

9 gedachten over “BIG

 1. Laat het duitse volk zichzelf maar verdunnen, en laat de Grün-politiekers maar op de duitse vlag pissen, ik lig er niet van wakker. Maar waarom via hun macht in Brussel dit regime aan alle andere landen opleggen?
  Trouwens, dankzij BIG hebben de kleine rechtse partijtjes in D nu ook kans om in het EP te geraken, vermits het hooggerechtshof zopas de kiesdrempel heeft afgeschaft. Dit hadden ze nooit gedaan als BIG er niet was geweest.

 2. Bundnis für Innovation und Gerechtigkeit (Verbond voor vernieuwing en gerechtigheid) BIG heeft toevallig in het Duits dezelfde naam als de machtigste Turkse moslim partij : AKP.
  Het is dan ook een voorpost van de AKP, maar omdat buitenlandse regeringen geen partij in Duitsland kunnen stichten heet ze dus BIG
  Groot-Kalief Erdogan geeft al zijn steun en middelen aan zijn vriend en voorzitter van BIG, Hasan özdogan. Hij is een belangrijke lobbyist en volgt slaafsde bevelen van de kalief :het is tijd om alle krachten te bundelen!!!

  Hoe staat het overigens met de in Antwerpen opgerichte Ottomaanse partij? De naam laat niets aan de verbeelding over, toch las ik daar maar een miniem artikeltje over in GvA.

 3. Stem voor BIG , maak van BIG de BIGEST . Wij brengen eenheid , gerechtigheid en de enige echte onvervalste God en …..als toetje een niet te versmade “verrijking” Bekeer U zo vlug mogelijk want in ons heilig boek de Koran staat duidelijk dat wij geen vriendschap mogen sluiten met ongelovigen . Het zou spijtig zijn want we willen graag uw vriendje worden . Vergeet niet hoeveel Jodelahitisten reeds martelaar zijn geworden . Zij hebben belangloos hun leven gegeven voor de vrede en om Allah te eren. Spreek niet over aanslagen , moorden verkrachtingen maar eerder over noodzakelijkheden die de weg naar het licht en de bevrijding tonen . Christenen en Joden zijn Haram , niet naar onze pijpen dansen is ook Haram , Niet voor BIG stemmen is ook Haram ( maar dat is voor later)

 4. Ze hebben wel zin voor humor de oprichters van de Duitse moslimpartij. Dat BIG dezelfde naam draagt als de Turkse moslimpartij AKP zal mij worst wezen. Bij ons is big nog altijd een klein varkentje en dus alles behalve halal. Hopelijk komen er zeer snel succesvolle BIG broertjes en zusjes in alle andere Euro landen. Als hiermee een einde komt aan de invoer van verse kiezers voor de politiek correcte partijen zal er snel een einde komen aan de huidige open deur politiek.

 5. Klein foutje gemaakt. Het is niet Ottomaanse partij maar Osmaanse. De naam is iets anders maar de brij is hetzelfde.

 6. @ Willy

  de naam heeft inderdaad geen belang, als me maar weten wie de moeder en de geldschietster van al deze namen is. De vertakkingen van AKP organisaties in Europa al eens bekeken? Het is nu éénmaal niet de bond van het heilig hart.
  Een moslim atlas bekeken? Kan je merken hoeveel landen groen zijn ingekleurd, de kleur van hun heeerlijke geloof. De landen waar ze nog niet volledig baas zijn, zijn groen gestreept ingekleurd en daar zijn er verdomd veel van in Europa.

  Eénmaal per jaar maken de Turken een volledige bocht. Dan bidden ze niet met het gezicht naar Mekka, het oosten, maar met het gezicht naar het zuiden, naar Spanje: “dat heerlijke land dat ze ooit hebben bezeten en Allah hen terug zal geven”.
  En de EU mar plaveren over de toetreding van Turkije.

Reacties zijn gesloten.