Big Brother ook bij ons

Anonimiteit van prepaidkaarten binnenkort verleden tijd

In alle discretie met je mobiele telefoon bellen, zal binnenkort misschien niet meer kunnen. Er lopen gesprekken tussen het kabinet van minister van Telecom Alexander De Croo, het kabinet van minister van Justitie Koen Geens, telecomregulator BIPT en de telecomoperatoren om een einde te maken aan de anonimiteit die gebruikers van een prepaidsimkaart genieten. Dat schrijft Le Soir.

De politie vraagt hier al langer om; het is immers een hele opgave om in het kader van een onderzoek na te gaan wie er zich achter zo’n nummer schuilhoudt. Op het kabinet van minister Geens wordt bevestigd dat de minister volledig achter het verzoek staat. Anderen uiten hun bezorgdheid. “Dit is een inmenging in het privéleven”, aldus Willem Debeuckelaere, voorzitter van de Privacycommissie. Eind 2013 waren de prepaidkaarten goed voor 40 procent van het aantal simkaarten dat in België in omloop was.

Vermits een vuurtje stoken al langer aan banden werd gelegd, zouden we eventueel weer kunnen overschakelen op duiven drones.  Wie vult dit gat in de markt?

Bron: Belga via Metro

4 gedachten over “Big Brother ook bij ons

 1. Daar spreken ze toch al jaren over? Dacht dat dat al lang ingevoerd was?

 2. We zijn goed op weg naar een systeem zoals beschreven in het boek “1984” van George Orwell : zie bruggetje :
  http://wakeupfromyourslumber.com/from-bilderberg-to-gulag/
  met als titel :
  “From Bilderberg to Gulag: Global Elite to create global electronic Concentration Camp”
  Ik citeer de laatste paragraaf van deze tekst :
  “…A special electronic card would store all the needed information to serve as a multipurpose document carrying out the role of passport, driver’s license, pension and medical insurance, the means to make transactions and a travel pass etc…With a microchip installed and an electronic identity card in a pocket a man would become constantly controlled by global surveillance system.
  Banks, special services, the Pentagon and Google – they all pursue the same goal. They are building an electronic GULAG with no government, no national sovereignty and no personal freedom. All other things are nothing else but instruments to reach the paramount goal – absolute power.”(=einde citaat).
  Source: Olga Chetverikova, Strategic Culture Foundation, 16 June 2015
  Het gaat hier dus niet om het bestrijden van terrorisme en misdaad, maar wel om een totale controle van de bevolking, door de occulte machten achter de NWO.
  Ik verwijs voor de details naar de tekst.
  Voor de rest was de Bilderberg bijeenkomst dan ook een gezellig samenzijn waar men zich vooral niet over ongerust moet maken.
  De klassieke media waren dan ook zeer discreet…!!!!
  Er zijn immers belangrijker zaken zoals de trip van Bartje naar New York!!!

Reacties zijn gesloten.