Big Brother? Geen grote broer.

We kennen de benaming uit de VSA over de bespiedingstechnieken.  Dikwijls onder de tafel geveegd, frequent verwoord in “veiligheidsmaatregelen voor je eigen veiligheid”.  Camera hier, camera daar.  Contante betalingen verboden om je te beschermen tegen mogelijke diefstal.  Kaartgebruik wordt aangemoedigd.  Wie heeft er baat bij?  De financiële instellingen en “grote broer”, de Staat, die ons leven vanaf de conceptie tot de dood (liefst gestuurd zodra je niet meer productief bent) begeleidt, controleert en liefst ook beëindigt.

Big Brother.  Een uitdrukking die zowel misleidend als duidelijk is.  Misleidend in zijn exacte betekenis, duidelijk in zijn gebruik.  Een machtsgreep van boven.  Niet van een go(e)dheid, die bestaat slechts in de geesten van de lemmingen, maar wel van de overheid die haar tentakels steeds verder spreidt over de bevolking.  En wij, wij laten dat gebeuren.  Vinden het zelfs normaal. Hersenspoeling, de vroege Alzheimer.

De opgesomde voorbeelden in het artikel zouden wij niet als voorbeeld gebruiken.  Noch het één, noch het ander kan tellen voor een internetgebruik van onze redactie.  En toch.  Wij zijn staatsgevaarlijk.  Wij pleiten voor een onafhankelijk Vlaanderen.  Wij willen geen vervreemding.  Wij eisen respect voor onze taal en cultuur.  Wij herhalen: wij zijn staatsgevaarlijk.  Zoals het VMO, zoals het Vlaams Blok.  Leest Big Brother mee?  Jan Jambon als Deux ex machina?  Geen idee.  Misschien worden we geduld omdat er ergens een onschadelijke uitlaatklep moet geduld worden.  Zijn wij dat?  Nuttige idioten om het verzet te kanaliseren?  Indien ja, kunnen we er meteen ook mee stoppen.  Alsof een kleuter tegen een tafelpoot schopt. Maken we ons overbodige zorgen over ongewenst taalgebruik.

Lees onderstaand artikel even mee.

Zo bespiedt de federale politie jouw computer
Ah, jij dacht ongemerkt naar porno te surfen? Of dat mailtje te versturen waarin je toegeeft elk weekend wat in het zwart bij te klussen? Wel, pas dan maar op. Want de federale politie houdt een oogje in het zeil en daarvoor gebruiken ze dezelfde technieken als landen als Egypte of Marokko.
Dankzij een onderzoek op de website van citizenlab, een organisatie die onderzoek doet naar veiligheid, privacy en mensenrechten op het wereldwijde web, weten we heel wat meer over de praktijken van de federale politie. Die duikt namelijk op in een rapport over het gebruik van spyware om in te breken in computers. Daarvoor gebruiken ze FinFisher.

Uiteindelijk vonden de onderzoekers 32 landen die gebruik maken van FinFisher: Angola, Bangladesh, Bosnië-Herzegovina, Tsjechië, Egypte, Ethiopië, Gabon, Indonesië, Italië, Jordanië, Kazakhstan, Kenia, Libanon, Macedonië, Maleisië, Mexico, Mongolië, Marokko, Nigeria, Oman, Paraguay, Roemenië, Saoedi-Arabië, Servië, Slovenië, Spanje, Taiwan, Turkije, Turkmenistan, Venezuela, Zuid-Afrika en… België.

Lees hier heel het artikel.

FVE

 

 

3 gedachten over “Big Brother? Geen grote broer.

 1. Nog even wachten dan wordt er “op bevel” van de politieke misdaadorganisaties beslist bij de geboorte dadelijk een chip in te planten zodat ze iedereen vanaf het eerste geluid tot aan de dood kunnen volgen én sturen.
  Wat ik niet kan begrijpen is het feit dat de mensen, de burgers, zich zo laten manipuleren door het politiek gespuis en de vuile linkse media, beiden streven maar een doel na nl. DICTATUUR.
  Alhoewel ik in het begin van de oorlog geboren ben en altijd gestreefd en gezegd heb: “Nooit meer Oorlog” ben ik de laatste jaren, gezien de totale vernietiging van Europa door die EU politiekers door massaal gewelddadig volk binnen te halen die enkel komen om te parasiteren, van gedachten gewisseld, ik ga bijna smeken om oorlog die heel die islam smeerlapperij uit Europa zal verdrijven want islam is erger dan kanker, van kanker kunnen mensen nog genezen maar van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam niet, die IS dodelijk.
  Wij Europeanen moeten ons massaal gaan verzetten tegen dat lafhartig politiek gespuis dat oververtegenwoordigd is in die EU misdaadorganisatie.
  Als grootouder ken ik geen rust meer als ik naar mijn kinderen en vooral naar mijn kleinkinderen kijk, dan stel ik mij steeds de vraag, “in wat voor smerige corrupte gewelddadige wereld zullen zij moeten leven?”.
  Europa: JA, JA en nogmaals JA
  EU: NEEN, NEEN en nogmaals NEEN.
  Grenzen sluiten en bewaken en niets meer binnen en al hetgeen wat hier rondloopt onze samenleving te verpesten en geen enkele toegevoegde waarde heeft ‘eruit ermee’ dat zal welvaart, veiligheid en leefbaarheid brengen.
  Van politiekers moet men niets verwachten, integendeel, zij vernietigen alles als hun dat persoonlijk voordeel brengt.

  Denk hier eens goed over na!
  Een directeur neemt iemand aan om het personeelsbeleid in goede banen te laten verlopen, eenmaal die persoon op dat bureau zit gaat die persoon ‘bepalen’ wat de directeur en het MT mag en moet doen!
  “Dat kan toch niet” zullen er velen nu zeggen….
  Wel beste mensen “HET GEBEURD DAGELIJKS”.
  Politiekers & ambtenaren zijn ‘personeel’ van de burgers en die hebben te doen en te laten wat de burgers (de directeur en het MT) beslissen, niet meer en niet minder.
  Dus, laten we de politiekers & de ambtenaren duidelijk maken dat zijn enkel mogen uitvoeren wat hun op gedragen wordt, dat wij bepalen wat hun salaris is, dat wij bepalen waar ze mogen aan deelnemen (om belangenvermenging te voorkomen) en dat wij ze voor een rechtbank slepen als ze zich niet houden aan hun opgedragen taak, onschendbaarheid is een woord uit de fabeltjes, NIEMAND is onschendbaar dus laten we dat maar heel snel schrappen, wie buiten de lijntjes loopt zal daar de rekening voor krijgen.
  Voor dat alles samengevat is een woord: DEMOCRATIE
  Democratie is een bestuursvorm. Het Nederlandse woord stamt af van de Griekse woorden (dèmos), “volk” en (krateo), “heersen, regeren” en betekent dus letterlijk “volksheerschappij”. Dit houdt in dat het volk zelf stemt over de wetten en het verkiest vertegenwoordigers die de wetten maken naar de wil van het volk. Dus NOOIT naar ‘hun wil’ hetgeen nu dagelijkse kost is geworden vandaar de gigantische afkeer en walging voor politiek schorem.
  In een democratie is de voltallige bevolking soeverein en is alle autoriteit gebaseerd op de instemming van het volk.
  Nemen we nu die vreemdelingenoverlast die ons opgedrongen wordt door die EU misdaadorganisatie: dergelijke ernstige punten moet aan de burgers gevraagd worden wat zij daar van denken, dus “REFERENDUM’ invoeren, beslist 50+1 ‘geen vreemdelingen op het grondgebied’ dan komen er geen vreemdelingen op het grondgebied, punt gesloten.
  Jammer dat er nog veel Vlamingen rondlopen die meer geïnteresseerd zijn in Voetbal en Familie of K3 zoekt K3….., erg.

 2. Het nieuws over de gangbare praktijk van ons af te luisteren/kijken hoeft niet te verwonderen. De Vlaams/Nederlandse Beweging heeft er al decennialang mee te maken. Daarom schrijf ik ook voluit mijn juiste identiteit. Men komt er sowieso toch achter.

  Maar elk verzet is zinvol. Daarom heb ik me zo toegespitst op het grote voorbeeld Alexander Solzjenitsyn. Tot wat een spionage-dictatuur kan leiden zeggen zijn getuigenissen over de goelag een het stalinisme.

  Men moet wel rekening houden met de realiteit dat de moderne communicatie-media ons elk moment kunnen traceren en ons catalogeren. Daarom moeten we wat “ouderwetse” samizdat methoden gebruiken, en af een toe afstand nemen van lap-tops, gsm’s en andere onder toezicht staande middelen van het “”regime”.

  Of ons verzet zo zinvol geweest zal zijn, zullen wellicht pas onze kleinkinderen kunnen beoordelen. Ook in Vlaanderen en West-Europa is verzet tegen het totalitarisme hoogst geboden, want net als in de stalin-tijd hebben we veel leiders die ernstige “psychopatische” trekken vertonen. We bevinden ons dan ook al in een “absurde” wereld, zoals George Orwell en Huxley ons vooraf getoond hebben.

 3. Zoals reeds vroeger gezegd, zijn er geen geheimen meer!!!
  Enkele bruggetjes over dit Finfisher systeem.:
  http://tweakers.net/nieuws/97710/nederlandse-politie-gebruikt-mogelijk-finfisher-malware.html
  http://www.theregister.co.uk/2014/09/15/wikileaks_leaks_finfisher_docs_binaries/
  http://webwereld.nl/overheid/89664-spionagesoftware-finfisher-ongekend-populair-bij-overheid
  Er is ook nog PRISM , de opvolger van Promis :
  https://consortiumnews.com/2013/07/11/prisms-controversial-forerunner/
  Over het gebruik hiervan dienen we ons geen illusies te maken !!
  Het is de “politieke vijand” die geviseerd wordt, en deze politieke vijanden zijn diegenen die de waarheid zeggen en schrijven over de samenzwering achter de NWO.
  Ter illustratie een bruggetje over de VSA :
  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-20/things-are-getting-scary-global-police-precrime-war-domestic-extremists
  Een citaat :
  “• Are you afraid that the government is plotting to confiscate your firearms?
  • Do you believe the economy is about to collapse and the government will soon declare martial law?
  • Do you display an unusual number of political and/or ideological bumper stickers on your car?
  If you answered yes to any of the above questions, you may be an anti-government extremist (a.k.a. domestic terrorist) in the eyes of the police.
  As such, you are now viewed as a greater threat to America than ISIS or al Qaeda.
  Let that sink in a moment.
  If you believe in and exercise your rights under the Constitution (namely, your right to speak freely, worship freely, associate with like-minded individuals who share your political views, criticize the government, own a weapon, demand a warrant before being questioned or searched, or any other activity viewed as potentially anti-government, racist, bigoted, anarchic or sovereign), you have just been promoted to the top of the government’s terrorism watch list.
  I assure you I’m not making this stuff up.
  Police agencies now believe the “main terrorist threat in the United States is not from violent Muslim extremists, but from right-wing extremists.”
  A New York Times editorial backs up these findings:
  Law enforcement agencies around the country are training their officers to recognize signs of anti-government extremism and to exercise caution during routine traffic stops, criminal investigations and other interactions with potential extremists. “The threat is real,” says the handout from one training program sponsored by the Department of Justice. Since 2000, the handout notes, 25 law enforcement officers have been killed by right-wing extremists, who share a “fear that government will confiscate firearms” and a “belief in the approaching collapse of government and the economy.”
  So what is the government doing about these so-called terrorists?
  The government is going to war.”(=einde citaat).
  De inhoud van het voormelde citaat is dan ook grotendeels van toepassing op de EUSSR. N..a.v. de vreemdelingeninvasies zal de EUSSR dan ook ten oorlog trekken, tegen de autochtonen burgers dan wel!!!
  Jean,
  1.Wat de chips betreft : zie bruggetje :
  https://en.wikipedia.org/wiki/Microchip_implant_(human)
  Over de plannen van het Amerikaanse leger :
  http://beginningandend.com/u-s-military-developing-rfid-microchip-implants-for-soldiers/
  Volgens bepaalde bronnen zijn de experimenten al begonnen!!
  http://nationalreport.net/study-finds-1-3-americans-implanted-rfid-chips-unaware/
  2. Wat de passiviteit van de bevolking betreft :
  http://www.zerohedge.com/news/2015-10-20/confusion-delusions-illusions
  Een citaat uit dit bruggetje dat handelt over de financiële toestand van de USA, maar de conclusies in het volgende citaat zijn algemeen geldend :
  “I still remember something my sophomore English teacher Mr. McGrath taught the class, based upon the writings of Aristotle. Human beings are rational, sentient, living, corporeal substances. What separates us from animals is our ability to think and act in a rational manner, rather than just on instincts and urges. Based on what has occurred in this country over the last 35 years, I’m starting to question the rational part. It’s almost as if a mental illness has befallen a majority of Americans. The Deep State and their minions on Wall Street and the corporate media certainly attempt to mold and manipulate the minds of the masses, but at the end of the day people are free to disregard those messages and live meaningful lives on their own terms. Even though living above your means has become “normal”, it is only normal in relation to our profoundly abnormal society. Telling people the truth today is meaningless, as they don’t want their illusions destroyed. But destroyed they will be, when this teetering edifice of debt comes crashing down on their heads.(=einde citaat).
  Dit citaat geeft m.i. een treffende analyse. De uiteindelijke verantwoordelijkheid ligt bij het individu!!! In mei 2014 hebben we dit “individu” bezig gezien bij de verkiezingen!!!!
  Een citaat van Nietzsche :
  “Sometimes people don’t want to hear the truth because they don’t want their illusions destroyed.” – Friedrich Nietzsche
  We zitten dan ook volop in de laatste meters die leiden naar “1984”!!!
  Een NWO die communistisch moet en ook zal zijn :
  http://beforeitsnews.com/strange/2013/03/the-new-world-order-is-communism-2447558.html
  Een citaat :
  “Rakovsky tried to convince his interrogator that the bankers created the Communist state as a “machine of total power” unprecedented in history. In the past, due to many factors, “there was always room for individual freedom. Do you understand that those who already partially rule over nations and worldly governments have pretensions to absolute domination? Understand that this is the only thing which they have not yet reached.” (emphasis mine)(=einde citaat)
  Hier wordt het duidelijk waarover het uiteindelijk gaat :
  “Een absolute macht, met een totale controle”.(zoals ook duidelijk werd beschreven in 1984!!).
  Big brother, RFID chips, politieke correctheid, strafbaar gestelde zo gezegde haatmisdrijven,enz… maar ook de islam… zijn stuk voor stuk wapens die worden ingezet, met het oog op deze totale controle. Zeker de islam is hier van belang, gezien het om een ideologie gaat waar het leven geregeld en gecontroleerd wordt tot in de kleinste en intiemste details.
  Als men dan al de puzzelstukken samenvoegt, wordt het uiteindelijk doel ervan dan ook duidelijk.
  We moeten ons dan ook geen illusies maken over onze toekomst. Een kleine minderheid ziet waar we naar toe gaan, maar de overgrote meerderheid wil niet gestoord worden in de “droom der zalige leugens”!!!

Reacties zijn gesloten.