Bertje gaat op strooptocht!!

lovenaarA2In Het Laatste  Nieuws verscheen op 28.06.2014 een artikel met de veelzeggende titel :”We zouden de erfenissen moeten afschaffen“. Dit is een uitspraak van Bert Anciaux van de SP-a, intussen gecoöpteerd senator voor deze partij.
Deze erfenissen zouden immers niet meer naar de erfgenamen gaan, maar rechtstreeks naar de staat.
De reacties logen er niet om, en gingen van “een 1 april grap” naar “onnozele zever” zoals we  van hem  al lang gewoon zijn geworden.
Spijtig genoeg moet ik vaststellen dat deze “reageerders” dwalen. Bertje is dus niet bevallen van een revolutionair idee om de armoede uit de wereld te bannen, waarmee hij deze afschaffing rechtvaardigt.
Achter deze afschaffing gaat immers heel wat meer schuil. Deze  afschaffing van erfenissen gaat immers terug tot de Illuminati van Adam “ Spartacus” Weishaupt, en maakte deel uit van hun plan om een Nieuwe Wereld Orde te verwezenlijken.
Ik voeg hierna de doelstellingen bij (in het Engels om  vertaal- en interpretatieproblemen te voorkomen).

“The Illuminati  goals are, including:
1) Abolition of all ordered governments
2) Abolition of private property
3) Abolition of inheritance
4) Abolition of patriotism
5) Abolition of the family
6) Abolition of religion
7) Creation of a world government”

Deze doelstellingen en de verwezenlijking ervan, vindt men ook terug in de USSR en andere communistische dictaturen. Pas wel op met de islam, dit is geen godsdienst, maar een totalitaire ideologie die nauw  aansluit bij het marxisme.
Inzake deze NWO  verwijs ik naar de twee bruggetjes onderaan die een  inleiding gegeven  in de geschiedenis  van de NWO.
Op te merken valt dat de EUSSR volop evolueert in de richting van de NWO, op basis van de doelstellingen van de Illuminati.

Het tijdstip van de uitspraken van Bertje Anciaux is ook geen toeval. Ik verwijs naar de plannen van het IMF om de spaarders en bezitters van onroerend goed te plunderen om de schulden af te bouwen.
Zoals de DWN (Deutsche Wirtschaftsnachrichten, volg bruggetje hierboven) het ook vaststelt is de onthulling van dit plan tijdens de wereldbeker  voetbal ook geen toeval.
We moeten ons dan ook voorbereiden op het ergste. Het feit dat Bertje Anciaux het alleen heeft over de afschaffing van de erfenissen, is ook geen toeval. Het enige wat zijn kiesvee ooit zal kunnen erven zijn immers schulden.
Door het dan alleen over de erfenissen te hebben speelt hij bovendien in op de afgunst en de nijd bij de “onderlaag”  die er geen problemen mee zal hebben dat deze erfenissen rechtstreeks naar de overheid gaan.

De uitspraken van Bertje Anciaux zijn dan ook geen  ongelukkige  “lapsus”, maar passen in een bewust gevoerde strategie van links, in het kader van de plundering door de EUSSR van de “autochtone middenklasse”.
Bertje is hier de geknipte figuur voor. Als de reacties te negatief zijn wordt hij gedesavoueerd door links, maar dat deert hem totaal niet, nu hij intussen opnieuw een rijkelijk betaald  politieke  mandaat heeft.
Voor Bertje telt immers alleen het “project Anciaux”, en momenteel zijn er enorme opzoekingen gestart in het Brusselse om die ene “clochard” te vinden waar mee hij ooit in contact zou zijn geweest!!!.

Lovenaar

NWO 1

NWO2

De architectuur van de macht

Nvdr: Bert Anciaux liet met zijn éénmansbeweging Spirit al een proefballonnetje op in 2002 met het voorstel “Van eisprong naar erfenissprong”, waarbij hij de kinderen – met uitzondering van een voorbehouden 1/3 gedeelte van de erfenis – wou overslaan om rechtstreeks de kleinkinderen te bevoordelen.  Intussen gaat hij een stapje verder.  Niet te verwonderen nadat hij van partij naar partij sprong. Maar niet vergat telkens vooral voor numero uno te zorgen!

7 gedachten over “Bertje gaat op strooptocht!!

 1. Het is weer voor zijn moslims bedoeld denk ik, want vandaag lees ik: belgen te rijk, niet-Europese immigranten te arm. En zoals steeds dat zinnetje erachter: nergens in Europa is het verschil zo groot (dat zeggen ze in andere landen er ook telkens bij denk ik)

  • Inderdaad Raymond, daar zit altijd meer achter. Nu de uittocht van de verlof begonnen is, zal het binnenkort zijn ” nog nooit zo veel belgen op reis naar…* ” Om ons maar weer te laten geloven dat alles hier koet kaat.
   * Bestemmingen zelf in te vullen naar believen.

 2. Bertje is goe bezig ! Na de VU en zijn mini partijtjes te hebben kapot gemaakt is het nu de beurd aan de SPa ! Langzaam maar zeker . Wie is de volgende ? VLD , CD en Vee . Wie wil dat stemmenkannon niet in huis.

  • Ik vind dat hij goed zou passen in de NVA hij heeft dezelfde origine nl zijn eerste partij de Volksunie en met de socialist en koningsgezinde Bracke zijn zij 2 handen op een buik

 3. En die halve gare mag dan senator spelen van zijn partij, moet er nog zand zijn …..

 4. Bert is duidelijk aan het solliciteren voor een plaatsje in zijn zesde partij, de PvdA. Die zijn dan blijkbaar dankzij de SP.a toch nog aan een gecoöpteerde senator geraakt.

  Dát is nu de reden waarom communisme en socialisme met álle, maar dan ook alle, mogelijke middelen moeten worden bestreden.

Reacties zijn gesloten.