Berlijn, de verloren stad (14)

Waarom wij schrijven dat Berlijn verloren is? Om dezelfde reden dat Brussel, dat Antwerpen verloren is. Verloren voor ons. Onze politici hebben door hun welkompolitiek – in de veronderstelling dat ze hun stemmen zouden kunnen binnenrijven – de steden zonder slag of stoot overgegeven aan de bezetters.

Kijk even mee naar onderstaande filmbeelden van de begrafenis van een lid van de Palestijnse Abou Chaker”clan” in Berlijn, district Schöneberg. Om het in de voorgeschreven terminologie uit te drukken: het zijn mensen met een internationale geschiedenis. In het Duits noemt men dit ‘clan’fenomeen een “Grossfamilie”. Iets zoals de “families” bij Italiaanse maffiosi. Zij houden zich dan ook met soortgelijke georganiseerde criminaliteit bezig – fraude is één der minder belangrijke misdrijven – zoals beschermingschantage, drugs- en wapenhandel, witwassen van geldstromen, roofovervallen, diefstal, geweld, prostitutie, ontvoeringen, zelfs liquidaties op klaarlichte dag… Het gaat om xxx miljoenen euro. (bv. video 2)

Corona? 700 aanwezigen. Mannen en vrouwen apart. Vrouwen onzichtbaar. 200 politie-agenten begeleiden de treurende massa. Achter de begrafenisplechtigheid, resp. samenkomst, is een bedrijvencentrum, dat voor de duur van het gebeurtenis zijn activiteiten moest stop zetten. Volgens de zaakvoerders is dit geen uitzondering maar eerder de regel. Tenslotte is het devies in Merkelland: “eigen volk laatst”.

U vindt bij Youtube talrijke video’s over deze Abou Chakerclan.