België wordt gedomineerd door de maffia…

onkelinkxHaatOok de beelden gezien van een fulminerende Onkelinx in het parlement?  Hoe het PS-venijn t.o.v. de zgn. Vlaams-nationalisten in de federale regering zelfs de Vlaamse rode kameraden in verlegenheid bracht?  De selectieve verontwaardiging van de PS-furie over ‘de sleutels van het land in handen van nationalisten’?

Madame Onkelinx geeft er de voorkeur aan dat die sleutels in handen van haar entourage zijn.  Om voor de hand liggende redenen.  Ter herinnering geven wij hieronder nog even een kort overzicht van de wapenfeiten van La Onkelinx en haar Cosa Nostra.

Wie onderstaand bericht leest, zal zich afvragen hoe het mogelijk is geweest dat iemand zoals Laurette Onkelinx (PS, Parti socialiste), minister van justitie is kunnen worden .   Maar het is een publiek geheim dat België geregeerd wordt door de maffia en dat alleen de meest corrupte individuen in België, de politieke top bereiken…  Lees verder…

Hoewel… ook dit is La Onkelinx, Als het erop aankomt, dan nam ze onverschrokken maatregelen tegen de misdaad: “Guy, u eeft al men steun, veel sterkte!”

FVE

2 gedachten over “België wordt gedomineerd door de maffia…

  1. Is er dan niemand van de meerderheid die het lef heeft om tegen corrupte, liegende en bedriegende kleptocratisch profiterende PS’ers en SPa’ers te zeggen “SMOEL TOE”. Kort en goed.

Reacties zijn gesloten.