Argwanende Duitsers…

DWN publiceerde een artikel “Auffallend viele Krankenpfleger und Ärzte lehnen eine Impfung ab” – Ned.: “Opvallend veel medisch personeel en artsen wijzen een inenting af”.

Uitgerekend bij een groot gedeelte van het medisch personeel is men sceptisch over de in korte tijd ontwikkelde vaccins – terwijl ze vooraan staan op de lijst met inentingsplannen. De regering eist meer “inentingsbereidheid” – heeft zich echter zelf ook nog niet laten inenten. Naar verluidt is de bereidheid heel verschillend; soms 100%, soms slechts 30%.

Dat het medisch personeel bij inentingen zich eerder terughoudend opstelt, is niet ongewoon. Ook tegen de griep heeft volgens het RKI (Robert Koch-Institut) slechts 79% der artsen en bijna 47% van het verplegend personeel zich laten inenten. Dit terwijl juist artsen en medisch personeel tot de beroepsgroep horen die het meest blootgesteld is op een coronabesmetting.

In december wilden ca. 73% der Duitse artsen en bijna 50% van het medisch personeel zich laten inenten tegen corona. Deze cijfers stemmen velen ongerust vermits juist zij een voorbeeldfunctie bekleden. Hoe kunnen ze overtuigend overkomen t.o.v. aarzelende patiënten als ze er voor zichzelf niet achter staan? – vraagt men zich af. “Men” steekt het op verkeerde informatie en op de slechte arbeidsvoorwaarden… Alsof het dwarsliggers zijn die met een quasi inentingsstaking een loonsverhoging willen afdwingen…

Bovendien brengt een inenting tegen het coronavirus (op dit ogenblik) nog geen verlichting bij de uitoefening van hun job. Het medisch personeel moet ook nà de inenting nog een FFP2-masker dragen. “Men” weet immers (nog) niet of men nà de inenting nog besmettelijk is. Marx VR heeft dit trouwens ook bevestigd: inenting betekent niet dat alle coronamaatregelen over boord kunnen gegooid worden. “Men” vermijdt de ware reden te vermelden,nl. dat de vaccins in heel korte tijd ontwikkeld en toegelaten werden en dat niemand weet welke gevolgen en bijwerkingen eruit voort zullen komen op lange- en zelfs op middellange termijn.

De Duitse gezondheidsgoeroe Spahn (collega van Frank Vdb) deed woensdag nog een dringende oproep aan de b.g. medische sector. Volgens hem zijn ze moreel daartoe verplicht, “zij dragen immers de verantwoordelijkheid voor hun patiënten”. Lap. Dat onze Vdb daar nog niet aan gedacht heeft: “….wie zich niet laat inenten, riskeert een klacht wegens schuldig verzuim…”

Een overzicht van de gewilligen en van de dwarsliggers heeft Spahn niet, zegt hij. Zelf is hij nog niet ingeënt. Samen met heel de Merkelregering “geven ze voorrang aan de meest kwetsbaren”.

We maken even een sprongetje over de oceaan, naar Houston, Texas. Daar probeert men het medisch personeel om te kopen met een premie van 500 US $… op voorwaarde dat ze zich laten inenten! Medisch personeel krijgt in de VSA voorrang op de vaccinatielijst. 25 à 30% weigeren de vaccinatie nog altijd. Een slecht voorbeeld voor de wachtende bevolking… PEW, een peilingsinstituut, publiceerde in november een rapport waaruit bleek dat 39% der ca. 330 miljoen Amerikanen zich “waarschijnlijk” of “heel zeker” niet zullen laten inenten. De tendens gaat echter in de goede inentingsrichting op voorwaarde dat er weinig of geen berichten over bijwerkingen de ronde doen.

6 gedachten over “Argwanende Duitsers…

 1. Aan het constant liegen van de regering ivm de covid virus kunnen wij niet anders dan de strategie te volgen nl geen inenting zolang we niet weten wat de injectiestof bevat, wat de gebeurlijke nevenwerkingen zijn maw zoang er geen bijsluiter bij zit.
  De voorzichtigheid is de moeder van de porseleinen winkel en daar sta ik volledig achter.

 2. Zolang we blijven discussiëren over ‘virus’ en de daaraan gerelateerde gezondheidszaken, dan begrijpen we niet wat er werkelijk gaande is.
  En dan hebben de misdadigers vrij spel.
  Dit gaat niet over ziekte en dus ook niet over gezondheid.
  Iedere discussie daarover, leidt af van waar het werkelijk over gaat.

  • Wij weten maar al te goed waarover het gaat en hebben dienaangaande talrijke artikels geplaatst.

  • Zie vorig antwoord. Wij hebben een mening en hebben die tot vervelens toe hier gepubliceerd.

 3. Dat de Duitsers meer dan wantrouwend zijn, is gerechtvaardigd. De vraag is immers : Het nieuwe vaccin ? of het nieuwe biologische wapen ?? In zijn laatste cyclus trekt Jos Wouters de aandacht op het belang van de vrijheid als belangrijkste woord in plaats van gezondheid. In een normale wereld heeft hij natuurlijk gelijk. We zitten echter niet in een “normale wereld”, gezien we immers geconfronteerd worden met een nooit geziene Covid 19(84) samenzwering tegen onze westerse maatschappij en beschaving, via een biologische, psychologische en economische oorlogsvoering. Nu er een “vaccin”(sic) beschikbaar is, dat trouwens met alle mogelijke en onmogelijke middelen door de strot geramd moet worden, stellen er zich dan ook vragen over de veiligheid en de doelmatigheid van dit vaccin. Niet iedereen staat blijkbaar te springen om zich te laten vol – dan wel rotspuiten met dit “vaccin”. Er zijn bovendien steeds meer berichten over bijwerkingen, al of niet met dodelijke afloop. Een onverdachte bron : http://kavlaanderen.blogspot.com/2021/01/breaking-professor-luc-montagnier-de.html met titel : “BREAKING – Professor Luc Montagnier: “De corona-vaccins staan niet op punt, zijn onvoldoende getest, zijn potentieel kankerverwekkend en vormen dus een groot gezondheidsrisico voor de mens die hier als proefkonijn dient.” (=einde titel) Er is echter meer, volgens verschillende bronnen dienen de vaccinaties om de 3de golf op gang te brengen https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/12/24/de-derde-golf-via-de-injectienaald/ Volgens bronnen uit de USA, gaat het bij deze vaccins gewoon om een “dodelijk virus” dat wordt ingespoten : http://www.daretoreadit.com/71580/exit-ny-state-now-psychotic-state-political-class-wants-to-unconstitutionally-force-lethal-evil-vax-into-your-body-and-make-it-a-law Uiteindelijk gaat het dus niet om een vaccin maar om een dodelijk biologisch wapen : https://www.henrymakow.com/2020/12/Covid-Vaccine-is-a-Genocidal-Bioweapon.html?_ga=2.229815836.1059692463.1607364797-1553462053.1605891074 Het voormelde wordt bevestigd door het feit dat het “vaccin” ontwikkeld is op basis van een computer model en niet van een virusstaal : https://stateofthenation.co/?p=45196 met titel : “BOMBSHELL! COVID-19 vaccine developed from a computer model and not from virus sample” (=einde titel). Ik verwijs naar de berichten hierover in de tekst. In de USA zijn er dan ook een ganse reeks van waarschuwingen op weliswaar subversieve website, enkele bronnen : http://www.daretoreadit.com/71544/very-serious-international-warning-goes-up-do-nottttt-take-covid-vaccine http://www.daretoreadit.com/71442/nwo-front-whore-the-wef-wants-business-world-to-be-deputy-terrorists-inflicting-grossly-evil-faux-covid-vax-putting-horrific-poison-into-worlds-populace
  http://www.daretoreadit.com/71359/nwo-run-uk-govt-begins-mass-genocide-program-via-dna-altering-vax-with-slow-death-ingredients
  http://www.daretoreadit.com/71251/the-most-evil-con-job-imaginable-is-in-process-with-this-truly-wicked-covid-vax-project-avoid-at-all-costs-and-tell-your-friends-and-neighbors-same Een dan nog een gekende en onverdachte bron : https://beforeitsnews.com/alternative/2020/11/robert-f-kennedy-jr-new-covid-vaccine-should-be-avoided-at-all-cost-3735835.html met citaat : “As Dr. Wolfgang Wodarg, an experienced doctor, said: In fact, this “promising vaccine” for the vast majority of people should be FORBIDDEN, because it is genetic manipulation! ” (=einde citaat).En over de mogelijke gevolgen :
  http://www.daretoreadit.com/71222/the-evil-covid-vax-may-kill-up-to-50-million-americans Opmerkelijk is dat de aantallen potentiële dodelijke slachtoffers, ingevolge deze “vaccinaties”, in tegenstelling tot deze m.b.t. Covid 19, niet worden vermeld. Op basis van de voormelde bronnen, een zeer beperkte opsomming, zijn er dan ook aanwijzingen dat we met deze “vaccinaties” volop in de 3de golf zitten, met een veel gevaarlijker biologisch wapen, dat weliswaar verpakt is als een “vaccin”. Heeft de waarschuwing van de WHO hierop betrekking ? https://www.frontnieuws.com/who-grotere-pandemie-dan-covid-komt-er-aan/ Uiteindelijk gaat het hier dan ook niet meer om de vrijheid, maar om het principe : “ het leven of de dood”. We mogen de vijanden dan ook niet onderschatten. Als deze in het verleden via (burger)oorlogen honderden miljoenen doden hebben veroorzaakt, dan gaan ze nu ook geen scrupules hebben voor 50 miljoen of meer !!! Het gaat immers bij deze Covid 19(84) samenzwering om een project dat ongeveer 20 jaar geleden werd opgestart met het “Antrax” wapen en Dark Winter. De samenzweerders gaan dan ook de “kroon op het werk” met de Covid 19(84) terreur dan ook niet zomaar opgeven, zeker gezien vanuit hun standpunt de Great Reset bijna voltooid is.

Reacties zijn gesloten.