Anti-semiet baas van de NAVO

De NAVO schijnt in hetzelfde bedje ziek te zijn als de EU:

een niet te stoppen uitbreidingsdrang.

Stoltenberg2

Klik voor vergroting.
Een vakantiekiekje in een bevriend Prachtland.
Studio Rony

De opvolger van Rasmussen, Jens Stoltenberg, belooft weinig goeds voor de toekomst.

Zijn reputatie als Israëlhater en antisemiet maakt hem ongeschikt als topman van de NAVO.  De Crem mocht dan minder goed in de markt liggen, maar met hem waren er allicht minder risico’s aan verbonden.

Noorwegen onder controle van anti-Israëlkliek

2 gedachten over “Anti-semiet baas van de NAVO

  1. Jens Stoltenberg werd gewoon beloond voor zijn rol in de Breyvik zaak. Hij heeft meegewerkt om de echte drijvende krachten achter de aanslag mee uit de wind te zetten.
    Deze betrokkenheid in de “cover-up” van de Breyvik zaak maakt hem dan ook ten zeerste geschikt voor “chantage”. Men hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het “anti-semitisme” van Stoltenberg. Trouwens de werkelijke macht binnen de NATO ligt nog steeds in Washington, en daar ligt dan op zijn beurt de echte macht bij de “banksters-mafia’s van Wallstreet in N.Y.
    Deze occulte machten zullen nooit dulden dat aan de top van de NATO een individu benoemd wordt dat niet in hun kraam past.

  2. de toekomst van het door (helaas) vele gewenste vierde rijk van europa zijn dit soort maffen op top functies en dan maakt het geen zak uit of ze er zitten voor de navo de eu of voor de vs de praten allemaal de zelfde bagger die de gewone man/vrouw dan mag betalen en waarvoor deze zijn of haar vrijheid, land en gedachtegoed moet opgeven.
    Ik zie weinig verschil met een jaar of 60 geleden, alleen is het geweer omgeruild voor een bureau

Reacties zijn gesloten.