Amnesty Int’ls mega mediacampagne tégen Rusland

mediamanipulatieOorlogsmisdaden!!!

Gisteren op alle tv-zenders die de kabel ons aanbiedt, minutenlang, breed uitgesmeerd, de beschuldiging van Amnesty International aan het adres van Rusland over lukrake bombardementen met clusterbommen in Syrië waarbij de burgerbevolking getroffen werd.  Tegelijkertijd de reclame voor de VSA waarbij moest duidelijk worden dat het Iraakse leger de stad Ramadi kan aanvallen – en hopelijk heroveren – dankzij de bombardementen van de geallieerden ‘onder de leiding van de VSA’.

Het kwade versus het goede.  Twee berichtgevingen, twee mediacampagnes tégen Rusland, pro VSA.  Een doordachte strategie.  Vooral nu tijdens de kerstperiode.  Bedoeling: het moet doordringen bij de grote massa dat de Rusland de baarlijke duivel is die zich niets aantrekt van de vredesgedachte in deze eindejaarsweken.  De veronderstelde bombardementen zouden maanden geleden plaats gevonden hebben; er is geen enkele reden om er nu juist mee uit te pakken, behalve dan dat Kerstmis méér tot de verbeelding spreekt en blijft nazinderen dan een gewone dag ergens tijdens de herfstmaanden.  Bovendien moet even afgeleid worden van Erdogans rol als supporter van het islamisme.

Nochtans hebben de VSA herhaaldelijk bewezen niet uit het hout van een vredesapostel gesneden te zijn.  Hun bombardementen op ziekenhuizen in Kaboel ‘omdat er zgz. Talibanstrijders verzorgd werden’, een standpunt dat met internationaal recht niets te maken heeft, moeten met het stof der vergetelheid bedekt worden.

De beschuldigingen van Amnesty Int’l tegen Rusland kunnen niet hard gemaakt worden.  Amnesty baseert zich op hun zgn. ‘getuigen’, die niet bekend zijn, op een ‘nieuwsagentschap’ in Londen, dat men eerder een filiaal van de NAVO kan noemen.  De Russen ontkennen.   Maar hoe kunnen ze bewijzen dat ze er niet schuldig aan waren?

Welles, nietes.  De media berichten alsof het om feiten gaat, niet om geruchten of om niet gestaafde beschuldigingen door een NGO, die de VSA in een oorlogssituatie (de VSA bevinden zich ononderbroken in een oorlogssituatie) ondersteunt, waarbij de invloed van de CIA* bij Amnesty Int’l bijzonder hoog is.

Men moet dit bericht van Amnesty Int’l klasseren als het begin van een moeilijk jaar  2016 dat een conflictsituatie tussen de VSA en Rusland bevestigt.

Bovenop de aanval van Amnesty Int’l kwam dan ook nog het eveneens ‘niet bevestigde’ bericht dat Assad gifaanvallen zou uitgevoerd hebben.

“Toeval bestaat niet. We noemen zo een gevolg van een oorzaak die we niet zien.” (Voltaire)

*Amnesty International is US State Department propaganda machine

Knack

 

 

7 gedachten over “Amnesty Int’ls mega mediacampagne tégen Rusland

 1. Heel die wereldpolitiek lijkt op een peutertuin met alleen maar ambetante jong. Als ze dan toch zo graag vechten en alles naar de kl. willen helpen laat ze dan maar beginnen liever vandaag dan morgen . Dan zijn wij van dat “gezeik ” vanaf ook van die agressieve baardapen . Heel de geschiedenis door was het vechten “voor het goede doel” wat dat ook mocht betekenen. Het hangt allemaal dik mijn ………uit. Ik ga nog een laatste poging doen , straks aan de kerstboom , stille nacht heilige nacht en prevelen “vrede” op aarde enz enz .Voor de sympathisanten ,redactie ,reactieschrijvers van Golfbrekers en bijzonder voor Lolita een zalig kerstmis gewenst

 2. De geheime agenda van Amnesty Intern. is al wel langer bekend: selectief links!
  Ze maken gebruik van naieve jongeren in scholen met de hulp van “geengageerde leerkrachten”(groen van buiten/roodvan binnen). Voor vredesapostel Rudolf Hess werd nooit één pen ter hand genomen…

  • @ Eddy

   daar heb je mannen met karakter voor nodig, zoals een Ward Hermans die zijn naar het Duits vertaalde ‘Socratische gesprekken’ aan Rudolf Hess opdroeg. Hij had er voor gezorgd dat de duizenden Vlaamse krijgsgevangenen zeer snel weer naar huis konden.

   • @Anna, de Ward was inderdaad een man met karakter en verantwoordelijkheidsgevoel. Voor het krijgsauditoraat dwong hij respect af door zich niet weg te steken achter excuses; wat niet van alle “groten” kon gezegd worden… Ward Hermans was een eerlijke vechter, ook op hoge leeftijd nog. Ik heb hem zeer goed gekend.

 3. Gepubliceerd op 23 dec. 2015
  Russia’s Defence Ministry has slammed a damning Amnesty International report, calling it “groundless”. The human rights group claims Russia’s bombing campaign in Syria has killed 200 civilians in at least 25 attacks.

  https://youtu.be/l5tIrb4dR9k

  Bron Vladtepes

 4. Over Amnesty International en de sponsors :
  http://landdestroyer.blogspot.be/2012/08/amnesty-international-is-us-state.html
  met een citaat :
  “Amnesty International is US State Department Propaganda
  Amnesty run by US State Department representatives, funded by convicted financial criminals, and threatens real human rights advocacy worldwide.
  by Tony Cartalucci”(=einde citaat)
  Eén van de sponsors is George Soros , gepatenteerde oorlogsstoker en terroristen sponsor , met een citaat :
  “Clearly then, Amnesty does take money from both governments and corporate-financier interests, one of the most notorious of which, Open Society, is headed by convicted financial criminal George Soros. “(=einde citaat).
  Naast Amnesty International is er nog een andere leugenmachine in werking wat Syrie betreft :
  https://www.rt.com/news/317372-nimrod-kamer-syrian-observatory/
  met een citaat :
  “Who is behind Syrian Observatory for Human Rights? Nimrod Kamer investigates for RT
  The two-bedroom Coventry home of Syrian immigrant Rami Abdel Rahman has been the organization’s base and the source of information for major mainstream media on anything Syria-related from the past four years, including the death toll.
  Nobody quite knows who Abdel Rahman has on the ground in Syria, but information just keeps flowing on and on, usually in a dramatic fashion and with little detail.
  “I am not a media organization. I work from my home, my private home.”(=einde citaat).
  Het gaat hier dan uiteindelijk om één man die alleen “werkt” vanuit een twee kamer woning in Coventry en wiens “berichten” klakkeloos worden overgenomen door de “leugenpers”.

Reacties zijn gesloten.