“Als die zigeuners allemaal naar hier komen, dan pak ik mijn valies”

“Als die zigeuners allemaal naar hier komen, dan pak ik mijn valies”  

dixit Daniël Termont, burgervader van de eens zo trotse Arteveldestad.  Hij ziet het dan niet meer zitten. 

“Als die zich hier allemaal nestelen, dan zullen de zwakken in onze maatschappij nog véél zwakker worden.  De Roma zullen ons allemaal nog in de armoede storten.  En dan zeggen ze nog, dat die zwerversimport cultuurverrijkend zou zijn.  Dikke zever.  Ge moet godverdomme toch maar durven.” 

En hij is van plan iedereen op te roepen de Balkanlanden van hetzelfde laken een pak te geven.  “Laten we in grote getale in de omgekeerde richting trekken.  Het leven is er een pak goedkoper en ze zitten daar op een berg EU-subsidies, waar ze geen blijf mee weten.  Daar zouden wij voor de verandering ook eens van kunnen profiteren.” 

Termont maakt hiermee een allusie op het feit dat de Vlamingen tot de grootste netto-betalers van  het EU-huishouden horen. 

Termont woonwagen

Campagnewagen voor de exodus richting Balkan staat gereed in zijn tuin.
Studio Rony

Is Termont gek worden?   Last van de windvlagen?
knipoogUiteraard heeft Termont dit niet gezegd.  Mocht dit het geval geweest zijn, dan zou hij intussen in een dwangbuis weggevoerd zijn.

Lees bij deze kwaliteitskrant de ware toedracht.

Wes Hardin Wes Hardin

 

5 gedachten over ““Als die zigeuners allemaal naar hier komen, dan pak ik mijn valies”

  1. Beloven ja, er was er nog ooit ene die op de sporen zou gaan liggen. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven.

  2. Hij moet in de eerste plaats gaan klagen bij zijn eigen partij of er gewoon mee breken want zij zijn schuldig Ik ken hem ook aanraden zich te bekeren tot het Vlaams belang maar zo een kl…zak zullen ze Hopelijks nooit aanvaarden hij kan gerust bij de NVA gaan daar nemen ze iedereen op ten zij hij van het Vlaams Blok komt en da

  3. Het was even aangenaam schrikken toen ik het artikeltje had gelezen . Zou Tedermont dan toch tot de jaren van verstand gekomen zijn en een volwaardige puber geworden . Niets is minder waar het is en blijft een sociaal , listig man of kortweg socialist . Alle middelen zijn goed om te blijven schitteren aan het politiek firmament van de meest simpelen. Hij verraadt zijn eigen kiezers door hen te overspoelen met allerlei importtuig dat er niet voor terugschrikt om hun leefloon een beetje aan te passen . Het geheim van zijn succes heeft hij gedeeltelijk te danken aan zijn gelijkenis met de Amerikaanse acteur en sexsymbool uit de jaren zeventig , Terry Salvatas , vanop behoorlijke afstand uiteraard . Als teder man heeft hij zijn roeping gemist en had beter als missionaris in donker Afrika de arme menseneters van voedsel voorzien. Ik zie ook een gelijkenis met Moses . Zoals die bijbelse figuur klom hij op het hoogste punt van Gent en opende de weg voor gangsters . Roma’s , gelukzoekers , avonturiers en tafelschuimers , tot groot genoegen en goedkeurend gemompel van de Verenigde Rampen Van Europa , die Gent en Tedermont als voorbeeld gebruiken. Nog even geduld tot de PS er verse Belgen van maakt en het nieuwe kiesvee is binnen , het oude kan vertrekken , wat ze zeker zullen doen en hun geliefde stad vaarwel zeggen , wegens “niet meer leefbaar”!

  4. Zou goed nieuws zijn, al vrees ik dat hij hoedanook gaat blijven tot hij gent helemààl om zeep heeft gekregen en élke echte belg daar weggepest is.

  5. Ik heb mijn wagen vol geladen, vol met *alles wat ik bij elkaar gegraaid heb. Ik houd het hier voor bekeken, zoek het verder maar zelf uit sukkels. Dat is volgens mij ongeveer die kleptocratische sos zijn gedachtegang.
    * Vrij naar het liedje, met de oude wijven. Zonder oneerbiedig te willen zijn naar oudere dames.

Reacties zijn gesloten.