Al iets over vernomen in de poco media?

Allemaal Russische agenten?

De ‘kruistocht voor de vrede in Donbass’ gaat onverminderd voort.  Vanuit drie richtingen trekken honderdduizenden mensen richting Kiev.  Ze willen vrede.  Ze willen dat de Amerikaanse vazallenregering opstapt.

Onderweg staan tegenstanders, de privé milities van Porosjenko’s rechter vleugel, die hen provoceren, bedreigen, wapens tonen.  Tot nu toe hebben ze de ‘kruisvaarders’ niet aangevallen.  Het zijn er gewoon te veel.  Deze trekken onverstoorbaar, zingend en biddend verder, richting Kiev, waar ze hopen op 27 juli samen aan te komen.    Ook de politie – door de regering compleet met ‘getrouwen’ geïnfiltreerd, waagt het niet de stoet tegen te houden.  Machteloos, tegen een vreedzame uiting van het volk dat voor vrede en liefde zingt en bidt.

In Kiev zijn ze ‘not amused’.  Op de sociale media wordt zonder schroom opgeroepen de betogers neer te schieten, kruisen op te richten en hen te kruisigen.  Een Donbass-tegenstandster en extremer-dan-extreemrechts Victoria Reznichenko (foto) roept iedereen op met een bruikbaar plan met haar contact opte nemen om al deze ‘Russische agenten-bedevaarders’ te doden. Haar motto: “Dood! Verbrand! Schiet!”

Dit zijn dus de politieke krachten, die door het westen, door de EU, door de belgische regering (moet Vrhfstdt zijn belofte niet gaan inlossen?), door ons belastinggeld in de watten gelegd worden en financieel gesteund worden.  Hoort u een kritische noot bij onze poco media?

De regering is bezorgd.  De kruisvaarders nemen in aantal toe.  Ze blijven toestromen.  De Oekraïense geheime dienst SBU houdt op de achtergrond een oogje in het zeil.  En de karavaan trekt verder richting Kiev.  Steeds meer sluiten zich aan.
De kruistocht begon aan het Heilig Hemelvaartsklooster in Potschajiw in de oblast Tarnopil.  Bij hun vertrek aan het klooster waren er minimum 5000 deelnemers (video 3′).  Toen de processie de eerste etappe bereikt waren ze al met 10.000.

Quer-Denken-TV

2 gedachten over “Al iets over vernomen in de poco media?

 1. De vraag is eens te meer :” Wie gaat er schuil achter deze bedevaarten(sic)”??.
  Zoiets gebeurt nooit spontaan.
  Dit fenomeen kan dan ook niets los gezien worden van de toenemende spanning tussen de NATO en Rusland in Centraal Europa, waar er door de machten achter de NATO openlijk wordt gestreefd naar een oorlog met Rusland. Tot hiertoe is Putin niet ingegaan op de provocaties, maar gaat dit blijven duren?.
  Massale aanvallen op de bedevaarders kunnen dan het ultieme middel zijn om Rusland aan te zetten tot een ingrijpen in Oekraïne. Een ingrijpen dat dan zeer vlug zal escaleren wat ook de bedoeling is van de banksters en occulte machten achter de NWO. De gelijkenissen met 1939 zijn treffend, alleen is Duitsland vervangen door Rusland, Polen door Oekraïne, en Dantzig door de Donbass..
  Een escalerend conflict dat de rest van de EUSSR er ook in zal betrekken, is het niet van willen, dan zal het van moeten zijn.
  Een “clash” die er ook nodig is om het ganse financiële piramidesysteem in elkaar te doen storten.
  Beiden zijn on losmakende met elkaar verbonden :
  http://yournewswire.com/the-big-shorts-michael-burry-predicts-financial-meltdown-and-world-war-3/
  met citaat :
  “Michael Burry, the man who famously predicted the subprime mortgage crisis, says he has ‘done the math’ and a global financial meltdown that will lead to World War 3 is on the horizon and we are marching towards it at an ever increasing pace.”(=einde citaat).
  Als we het dan hebben over een Amerikaanse vazallenregering in Kiev, dan gaat het hier om een zionistische bende, aan de macht gebracht door diezelfde soort die in New York en Washington de macht heeft.
  http://abundanthope.net/pages/Political_Information_43/Ukrainian-General-Ukraine-is-under-Zionist-occupation_printer.shtml
  https://www.youtube.com/watch?v=uu8JolUBNfg (met video)
  Een belangrijke rol bij deze machtsovername werd gespeeld door Victoria Nuland:
  “http://www.zerohedge.com/news/2016-02-16/victoria-nulands-appointed-prime-minister-ukraine-about-replaced
  met citaat :
  “Nearly two years after Victoria Nuland decided that “Yats” should be her puppet prime minister in Ukraine as part of the CIA-organized presidential coup, the latest embarrassment for the U.S. State Department is about to become a fact when moments ago Ukrainian billionaire president Petro Poroshenko called on Prime Minister Arseniy Yatsenyuk to resign and urged the formation of a technocratic government to end a political crisis and reignite an overhaul of the economy.”(=einde citaat).
  De regering is bezorgd, maar dit zal niets verhelpen aan de “diktaten” die komen van Washington. Zoals WO I en WO II er ook gekomen zijn op bevel van de “banksters” zo zal WO III er ook komen.

Reacties zijn gesloten.