Was het een pokemon-spelende chauffeur?

Op moslim media circuleert een verontwaardigde reactie i.v.m. de terroristische aanval in Nice.   Verontwaardigd over de doden?  Nope.  Verontwaardigd over het vermoeden van schuld.

“Terreur?  Niet vanzelfsprekend.  Ach ja, dat zou wel eventueel – misschien – mogelijk een aanslag kunnen geweest zijn.  Maar evengoed een tragisch ongeval.

Een vermoeide,  dronken  of  pokemon-spelende chauffeur.  Of een verwarde eenzaat.  Labiel, weet u.  En ze hebben hem doodgeschoten.  Dus de waarheid zal nooit aan het licht komen.  Zeker is dat de gebeurtenis door verschillende groepen op allerlei manieren zal misbruikt worden.”

 “Het passende paspoort ligt gereed op het politiebureau.”

“Papieren werden gevonden.  De dader werd doodgeschoten.  Altijd hetzelfde spelletje.”

Alles wat we nu weten over de aanslag

10 gedachten over “Was het een pokemon-spelende chauffeur?

 1. Zolang men een ideologie tolereert die zijn ontstaan ontleent aan geweld, gegrondvest is op geweld, geweld verheerlijkt en geweld gebruikt om te blijven bestaan, zullen er bloedige aanslagen gepleegd worden.
  Personen, die geen kordate actie ondernemen tegen deze ideologie in zijn geheel, zijn even schuldig als de planners en uitvoerders van de aanslagen.

 2. Enkele dagen geleden geraakte bekend dat een veiligheidsspecialist van de Franse staatsveiligheid had gewaarschuwd dat IS in de toekomst autobommen zou gaan gebruiken om aanslagen te plegen in Europa.
  Zijn woorden waren nog niet koud of in Sint-Gillis vlogen er auto’s in de lucht, en gisteren was er een bloedige aanslag in Nice met behulp van een vrachtwagen.
  Was dat op rechtstreeks bevel van IS? Neen. Ze hebben dat zelfs niet nodig: er leven onder ons immens veel IS sympathisanten die inspiratie vinden in elke berichtgeving over IS en klaar zitten om ons ongelovigen te DODEN.
  We zitten met een gigantisch probleem, maar de overheid blijft het ontkennen. Bourgeois kan het niet laten om de moslims stroop aan de baard te smeren. Walgelijk.
  Het toppunt was de conclusie van de voormelde Franse veiligheidsagent: prioriteit is nu voorkomen dat “extreemrechts” terugslaat. U leest het goed: prioriteit is niet het probleem van een bij ons geinfiltreerde vreemde godsdienst met honderdduizenden belijders die de ene aanslag na de andere plegen aanpakken, maar wel de autochtone bevolking tegenhouden van terug te slaan!
  Aan wiens kant staat de overheid?
  Ik herhaal het al maanden: de enige rationele eerste stap die gezet moet worden, is de islam van overheidswege beschouwen als wat het werkelijk is: een gevaarlijke en vijandige politieke ideologie die moet ontraden en bestreden worden. Elke eurocent die besteed wordt aan moskeeën, islamonderwijs en moslimexecutieves-en andere verenigingen is een SCHANDE!
  STOP!
  Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen vooraleer ze beseffen dat ethnic and religious profiling de enige mogelijkheid is om de veiligheid op te drijven? Of gaan we blijven autochtone omaatjes en opaatjes controleren op de luchthaven terwijl de ene aanslag na de andere gepleegd wordt door lieden met steeds weer hetzelfde profiel?
  Stop de waanzin, breng terug het gezond verstand. Dit is geen kwestie van racisme. Het is een kwestie van lijfsbehoud.
  Als ons leven in gevaar is, zijn stigmatisatie, discriminatie en racisme non-issues.

  • aan Bieke en alle andere die reageerden:
   u slaat nagels met koppen.
   En, eens te meer, gaat het hier niet om een terroristische daad, oh nee! dat zou inderdaad teveel koren op de molen van rechts en extreemrechts zijn…
   Het crapuul dat 84 (voorlopig) mannen, vrouwen en kinderen vermoordde, was zoals men vaker hoort gekend bij het gerecht, maar voor de rest kon die vrij rondlopen en een camion huren, niks aan de hand.
   En het Gerecht vindt thans geen link met IS of enig terroristisch motief? OEF, zijn we even gerustgesteld…
   Lid of niet van IS, in opdracht of niet, het wordt toch meer en meer IS-copycatgedrag om massaal mensen te vermoorden.

   De naam toenaam en antecedenten van de moordenaar zouden toch direct een belletje moeten doen rinkelen bij de vrolijke rechters en straathoekwerkers die dat crapuul op vrije voeten liet.

   En van dat slag zijn er in Frankrijk, maar zeker ook in ons land, DUIZENDEN misdadigers die potentiële massamoordenaars zijn. Maar de mensenrechten waken, geen discriminatie en geen amalgaam hé.

   Trouwens, de Mensenrechters nog niet gehoord dezer dagen.
   Zij zijn wellicht met vakantie, ergens in een sympathiek Islamitisch apenland hunne buiken aan het bruinen.

 3. Als ikzelf Moslim zou zijn dan gooide ik deze religie overboord met de woorden niet meer in mijn Naam.
  Waarom wordt er eens niet naar de “afvalligen” geluisterd de Mensen die reeds uit deze religie/ideologie uitgestapt zijn met gevaar voor hun eigen Leven.
  Daar kan men zich toch al vragen bij stellen wanneer er iemand Man/Vrouw deze religie/ideologie verlaat dat deze Mensen voor de rest van hun Leven moeten vrezen voor hun eigen Leven zij worden dan verworpen door Familie & moslimgemeenschap dat men daar al eens bij stilstaat.

 4. Het is geen toeval dat deze aanslag op de Nationale Feestdag voorviel.
  (Terloops: het verbod op wapenbezit en de wapenwet zijn duidelijk weinig werkzaam.)
  Het doel van deze aanslag was gericht op de grondbeginselen van de Franse Republiek, die terug te voeren is op de Franse Revolutie: het begin van de moderne tijden.
  Ze verklaarde de scheiding van kerk en staat. Religie was een privé zaak. Het is duidelijk dat ze er slechts in slaagde dit concept alleen binnen een zich seculariserend christendom te bewerkstelligen. Niet bij de talrijke vertegenwoordigers van de islam. De regelmatig gewelddadige uitbraken worden wel als islamitisch gezien, maar bij voorkeur wijst men naar verwarde enkelingen, die men verantwoordelijk stelt.

  Verscherpte veiligheidsmaatregelen en uitzonderingstoestanden halen niets uit en beschermen niet tegen dergelijke terreur.

  De sharia en de openbaring van de profeet is vanuit islamitisch standpunt universeel. Het kan dus niet tot een beperkt gebied op de wereld beperkt worden.
  Van hieruit bekeken is het van de islam uitgaand geweld en de terreur volkomen consequent voor de verbreiding van de islam.

  Wie zich niet buigen wil, heeft op deze islamitische vanzelfsprekendheid een afdoend antwoord te vinden.
  Of het moderne denken daartoe in staat is nog maar de vraag.

 5. Het wordt een standaard zinnetje: ‘onze gedachten zijn bij;’.Stel me meer vragen bij de politieke criminele.

  • Nee, het is mij niet duidelijk.
   In Israël is er een Palestijns-Israëlisch conflict.

   De Vlaamse Vrienden van Israël, die zo Vlaams zijn dat ze een Vlaamse stad, Antwerpen, Brabosch noemen in navolging van de joodse benaming voor die stad, die Vlaamse vrienden hebben onlangs wel gemeld dat Isis, Israël bedreigt met terreuraanvallen. Zoals ze het hele Westen, het Oosten en Afrika bedreigen en die bedreiging ook uitvoeren.
   Tot nog toe is Israël ervan gespaard gebleven.

   Er bestaat Palestijns geweld in Israël maar daartegenover staat, volgens Michel Levy, die er uitgebreide artikelen aan weidde, ‘La violence dans le judaïsme religieux.’

   Verder krijgen we kleine berichtjes: Israël heeft militaire doelwitten in Syrië aangevallen (4/7/2016)
   Israëlische luchtaanvallen op Gaza (5/5/2016)

   Even het palmares van Israël bekijken, vanaf de Staat in wording:
   Moord op Lord Loyne.
   Moord op Folke Bernadotte
   Aanval op King David Hotel, 22 juli 1946 – 91 doden – 46 gewonden.
   2 Britse sergeanten werden op 12 juli 1947 opgehangen onder leiding van Shamir.
   Ben Gurion hotel aangevallen op 5 januari 1948 – 20 doden en 17 gewonden.
   Op 27 februari 1948 werden de Poolse consul Witold Hulanicki en de journalist Stefan Arnold omgebracht.
   Massacre van Dawayma, 180 mannen, vrouwen en kinderen vonden de dood. – 29 oktober 1948
   Massacre Deir Yassin 9 april 1948
   massacre Kibya 14 oktober 1953 – Sharon sloot 70 mensen op in hun huizen en blies ze op.
   massacre van Kafr Kassim 29 oktober 1956
   massacre USS Liberty – 8 juni 1967. Jet Fighters bestookten het schip. onder de leiding van Moshe Dayan. 34 doden en 171 gewonden.

   Ik hou het hier even bij, maar op verzoek kan ik de lijst vervolledigen.0

 6. Waarom wordt er geen melding gemaakt dat er in Nice 14dagen geleden een islamitische moskee gefinancierd door de fundamentalistische Saudische geestelijke.
  15 Jaar hebben ze de opening van deze omstreden Moskee proberen tegen te houden .

  Saudi Funded Mosque Opened in Nice Two Weeks Before Attack Files: 2
  15 July 2016 – An Islamic Mosque, funded and owned by a hardline, “fundamentalist” Saudi Arabian cleric, opened in the Nice just two ago

  Town Mayor Christian Estrosi had fought a bitter legal battle with the French state in an attempt to stop it opening, claiming the owner, Saudi Minister of Islamic Affairs Sheikh Saleh bin Abdul Aziz Al-Sheikh (pictured left) “advocates Sharia law and destroyed all the churches on the Arabian Peninsula.”

  “Our intelligence agencies are worried about this place of worship,” the mayor said, before warned about “unregulated foreign funding,” according to French news site RTL.

  Mr. Estrosi, mayor since 2008, argued that the project, which was initiated under his predecessor in 2002, was unauthorised. He took central government representative Prefect Adolphe Colrat to court but did not succeed.

  Read more at http://www.liveleak.com/view?i=4bd_1468584918#08GVXy23bWyDJlBF.99

 7. Indien men de waarheid had onthuld over de vorige aanslagen.. dan was Nice en al de rest niet gebeurd. Men moet immers een onderscheid maken tussen de uitvoerders en de opdrachtgevers!!!
  Men dient zich dan ook te richten tot :
  – De verraders die deze aanslagen mogelijk maken.
  – Dezelfde verraders die voor de vreemdelingeninvasies de “rode” loper uitrollen,
  – De verraders die samenzweren tegen onze westerse beschaving en volksvreemde en vijandige zetbazen dienen, die deze vreemdelingenlegers importeren,
  – De verraders die het “moslimfundamentalisme” in de EUSSR gebruiken als wapen tegen de autochtone bevolking, en die wetten stemmen om te verhinderen dat de waarheid hierover wordt gezegd en gesproken,
  -De zetbazen die achter de schermen zaken doen met de “moslimfundamentalisten” zoals salafisten en wahabieten en deze moslimterroristen actief steunen met wapens en al, inclusief met gratis medische verzorging, als ze gewond geraken!!
  De vraag is dan uiteindelijk :”Wie zijn deze verraders en wie zijn de zetbazen??”.
  Zoals steeds, gaan er achter de aanslag in Nice dan ook nog andere zaken schuil.
  En nog : Cui bono??

Reacties zijn gesloten.