850 inwoners, 500 asielzoekers

Asylunterkunft - Dorfverein Wimbern verweist nach MeschedeWij pikten dit nieuwtje op, dat kenschetsend is voor de huidige EU-asielpolitiek.  Niets wereldschokkends zoals het Zwitserse referendum of de kiescampagne van Vrhfsdt.   Het haalt met zekerheid nergens de pers, behalve bij collega bloggers en jullie dienaar.

Wimbern is een dorp in het Sauerland, NRW, Duitsland,  met 850 inwoners.  Daar wil men een centrum inrichten, een asielcentrum, voor 500 gelukzoekers uit heel de wijde wereld.
De dorpsbewoners zijn ongerust.  Ze vrezen voor een waardedaling van hun woningen, ze hebben angst voor conflicten, samenlevingsproblemen, inbraken en diefstallen.  Indien men het inwonersaantal (850) en de te verwachten ‘gasten’ (500) zou omrekenen naar de totale bevolking van Duitsland, dan zou dat betekenen dat er 50 miljoen asielzoekers zouden moeten ondergebracht worden op het Duitse grondgebied.
Misschien is dit zelfs een realistisch scenario voor 2020!

Der Westen

3 gedachten over “850 inwoners, 500 asielzoekers

  1. Het protest zal niet lang duren, NRW is het meest linkse land van D, bestuurd door rood/groen, vergeven van de moslims. ‘Rechts’ is er al heel lang een scheldwoord, in de horeca hangen bordjes met daarop: ‘Nazi’s worden hier niet bediend’, waarbij gewoon niet-linkse mensen bedoeld worden.

  2. Eigenlijk is de vraag wat hiervan uiteindelijk de bedoeling is . Wat ooit een vredige samenleving was moet er helemaal aan wegens deze multikul, wetende dat deze multikul toch nooit kan werken. Waarom deze massale import? Ja, voor de rode stemmen en links aan de macht te houden, maar dit kan niet de enige bedoeling zijn. Heel moeilijk te begrijpen.Schade, schade, schade!

  3. De verantwoordelijke naastenliefhebbers hebben zich vermoedelijk laten inspireren door een oud gezegde “Hoe Meer Zielen Hoe Meer Vreugd”

Reacties zijn gesloten.