Peter der Over doet het!

Hoera, Peter der Over* doet het ! !

Jawel, juicht Vlamingen juicht, de N-VA houdt woord! Misschien komt dat als een grote verrassing voor u (voor mij alleszins wel). Maar wat een prachtprestatie, met slechts één klein minpuntje, de moeite niet om te vermelden. Maar kom, haast u naar de winkel om cava en vuurwerk te kopen ! ! Dit weekend vieren we allemaal feest ! !

 Hoe lang geleden is het niet dat Bart De Wever ons beloofde: “via verraad na verraad op naar de Vlaamse staat!”. En kijk, jawel, hoewel niemand geloofde dat N-VA er ooit in zou slagen om een nieuw land op de wereldkaart te zetten, is het hen gelukt. Proficiat, wat zeg ik, driedubbele proficiat. Nationalisten die een nieuwe staat creëren, dat is een uitzonderlijke prestatie en verdient knallende champagnekurken, niets minder! Had ik cava gezegd? Nee, excuus, zuivere champagne ! !

Maar was er niet één minpuntje, één detail dat “veranderd” was door die nietsontziende kracht van verandering? Wat was dat nu ook al weer? Ah ja, de nieuwe staat is niet Vlaanderen geworden, maar Palestina. Och ja, wie struikelt daar nu over, de zuurpruim? Ontgoocheling? Nee, laten we ons daar snel over zetten, en de positieve signalen eens bekijken!

 De dubbele boodschap, zeg maar aanmoediging van N-VA is duidelijk:

 (1) Vlamingen die rekenen op de staat-creërende krachten van N-VA, ziet, uw geduld wordt beloond. N-VA creëert nieuwe staten, en is aan haar ronde doorheen de wereld begonnen. In 2023 staan nieuwe Zuid-Amerikaanse staten op het programma van de N-VA. In 2038 enkele Russische satellietstaten. In 2050 Antarctica. Nog enkele Aziätische oefeningetjes in 2060-2070. Heel de wereld wordt gered door… N-VA ! ! En Vlaanderen dan? Niet zagen, niet kleingeestig doen en vooral niet onder uw kerkentoren kruipen! Geduld uitoefenen, altijd maar meer geduld, maar N-VA houdt woord: ooit komt het er van. Ooit. Want dit is slechts oefening, opwarming, voorbereiding, nietwaar? Ooit. Wanneer de N-VA wereldwijd de kunst van het erkennen en creëren van nieuwe staten volledig onder de knie heeft, zal ze als kers op de kaart euh taart Vlaanderen op de kaart zetten ! ! Misschien gaan wij het niet meer meemaken in die tweeëntwintigste eeuw, maar na dit ultieme bewijs, deze onhoudbare daadkracht hoe zou men kunnen twijfelen aan de uiteindelijke agenda van N-VA? Geduld, N-VA is nog maar net begonnen.

 (2) Het tweede signaal is eveneens duidelijk: Vlamingen, bewapen u! Ik heb zonet mijn plicht gedaan, en ben bij de krantenwinkel om de hoek al het onverkochte vuurwerk van Nieuwjaar gaan opkopen. Ik schiet van bij mij thuis elke vier minuten een vuurpijl naar Wallonië, en ja, dat is het gedrag dat N-VA beloont met erkenning. Want zeg nu zelf, hebben de Palestijnen die erkenning niet verdiend, door elke dag nieuwe lanceerputjes te graven, elke dag opnieuw met tientallen raketten sleuren; elke dag opnieuw kinderen en onschuldigen (wat normaal gezien min of meer hetzelfde is, kinderen en onschuldigen) gijzelen als levend schild, elke dag opnieuw die misdaad organiseren om aan geld te geraken ! ! Wat een dagelijkse labeur, wat een inzet die niet onbeloond mag worden! Hebben wij als Vlaming ooit zo onze krachten ten dienste gesteld van ons Vaderland? Wat een voorbeeld, die Palestijnen, schoon van ziel en lijve! Goed gezien van N-VA, en dus ben ik, hopend op de oogst oh Vlaanderenland, vandaag begonnen met mijn bijdrage aan vuurpijlen richting Wallonië af te steken.

 Het derde punt, dat ik hieraan wil toevoegen, is dat N-VA hiermee ook de weg inslaat die het VB altijd heeft aangewezen, want heeft het VB niet steeds gezegd dat men desnoods buiten het wettelijk kader moest stappen om een Vlaamse staat op te richten? En wat doet N-VA? Juist, N-VA is de eerste partij die boenk knal knots buiten het wettelijk kader stapt. Een regering, ook zonder de sossen, heeft enkel een verplichting tegenover de eigen burgers. En niet tegenover die van andere landen. Maar N-VA lapt deze internationaalrechterlijke regel gewoon aan zijn laars: alle aardbolbewoners nemen zij onder hun hoede! Maar N-VA gaat nog verder – waarom zouden ze ook stoppen, zo goed bezig zijnde? N-VA doet iets wat slechts weinigen durven: standpunt innemen in de Joods-Islamitische zandbakpesterijen. Tot slot, na de volledig te negeren signalen in Brussel, Verviers en zo verder, is het heel knap gezien van N-VA om dat zandbakconflict in opgedreven intensiteit te importeren naar ons land. Ook dat gaat weer van “boenk” en “knal” geven… Zalig toch, die verandering.

… En ondertussen zullen we nog maar wat geduld uitoefenen zeker?

Reinaert

*Kamer erkent Palestijnse staat

Groen wil misselmeerderheid vormen met N-VA

Peter Der Over

1 gedachte op “Peter der Over doet het!

  1. De NVA is zijn eigen in de voet aan het schieten. Ik betreur de echte Vlaamse Nationalisten die overgestapt zijn van het Vlaams Belang. Ik hoop dat er zakdoeken genoeg zijn om hun snotteren op te vangen want ze zijn nogal bedrogen door de partij die alles ging veranderen. Goed bezig NVA, de zwanengang is begonnen.

Reacties zijn gesloten.