Getrouw aan het gedachtegoed

Diepste draai

Ook Groen! krijgt in deze verkiezingscampagne onze aandacht.

De betweters hebben als slogan ‘Samen Beter Doen’, waarmee ze niet afwijken van het gedachtegoed van de stichter van Agalev, pater Luc Versteylen, die ‘alles samen wou doen’.  Dat bracht nogal wat ‘leven in de brouwerij’.

Op hun affiche staan voorlopig nog geen kopstukken, maar wel een mensenzee op de achtergrond.

Verkiezing Groen2 2014

Klik voor een beter beeld van hun groene aanbidders.
Studio Rony

 

Onze grafische afdeling, Studio Rony, heeft zomaar, gratis en voor niks, uit sympathie voor hun belangloze inzet deze affiche ontworpen.                                 Geen dank.  Graag gedaan.

5 gedachten over “Getrouw aan het gedachtegoed

  1. Mogelijk dat die op de foto , het samen beter doen dan de doorsnee hetero .. Ik heb maar een beperkt aantal ” standjes “

  2. Groen staat voor automobilisten pesten, verdoken belastingen op verpakkingen, verdoken belastingen voor kleine zelfstandigen, en grote bedrijven. Staat voor het pamperen van zij die ons sociaal stelsel komen opsouperen. Staat voor nog meer import van te pamperen individuen. Groen wil ons peperdure energie in het buitenland laten kopen. Groen staat voor groene energie waarvan bewezen is dat ze meer kost dan ze opbrengt . Groen staat gewoon haaks op de hedendaagse moderne maatschappij.Ze zullen altijd GROEN blijven, achter hun oren..

  3. Ik zie een groep anarchisten die staan te drummen om molotof-flessen in ontvangst te nemen bij een mogelijks rechts beleid na de verkiezingen.

  4. Hahaha, Groen! wil ook sterk worden op den buiten! Waar iedereen dacht dat ze een plattelandspartij waren, aan de naam te horen in ieder geval, blijkt nu dat de meeste Groenstemmers drie hoog op een appartmentje in ‘t stad wonen…

    • Klopt Raymond. Op het platteland zijn ze hun bemoeizucht dik beu. Bermendecreet, uitbaggeren waterlopen, bemestingsvoorschriften, het omhakken van honderdjarige Amerikaanse eiken omdat die geen ‘autochtone’ planten zijn (racisten), voorschriften allerhande. Niemand moet hen. Ze vinden hen lastig. Zoals wespen.

Reacties zijn gesloten.