1000 virologen. 1000 keer belogen! (2)

Groeiende censuur op YouTube en Twitter - Veren Of Lood

We hernemen dezelfde titel van ons artikel dd. 25 november – ditmaal echter niet met een vraagteken. En wel omdat het videogesprek met prof. dr. med. Matthias Schrappe gewoon gecensureerd werd. Waarom? Omdat hij het niet eens is met de telling der coronabesmettingen door het RKI, een filiaal van het Duitse federale Min. van Gezondheid..

Telkens men aan de officiële versie van de coronacrisis durft te twijfelen, wordt men ofwel uitgelachen, genegeerd, gecensureerd of zelfs voor de rechtbank gebracht om u te verantwoorden voor zoveel gebrek aan burgerzin.

En wat had hij dan “beweerd” dat zo des duivels was dat het niet voor uw ogen en oren geschikt was? Wel, hij heeft de cijfers durven in twijfel trekken. Hij stelt dat de uitvergroting der coronabesmettingen en relevante cijfers niet zomaar als waarheidsgetrouw kunnen gezien worden. Hij stelt dat – los van de (on)betrouwbaarheid van de tests – het aantal tests, resp. besmettingen, te gering is om dit op de gehele bevolking van Duitsland te extrapoleren. Echter, zijn grote zonde is dat hij het waagde de heiligenstatus van het RKI (Robert Koch Institut), de Duitse versie van Sciensano, in twijfel te trekken, zijnde een “politiek-gestuurd” uitvoeringsorgaan van de regering, het Min. van Gezondheid. En dat bijgevolg de wetenschappelijke neutraliteit niet vanzelfsprekend is.

“… Wij hebben cijfers nodig, geen vermoedens. Er worden grondrechten beperkt zonder dat we eigenlijk correct interpreteerbare cijfers hebben en ik hou dat, zowel als wetenschapper als burger – voor absurd dat we zonder een vaste cijferbasis tot dergelijke beperkingen overgaan… “

Gelukkig werd de video intussen door andere YT-ers geladen. Hier krijgt u hem dus opnieuw, twee keer zelfs. De eerste uit de originele uitzending op ZDF – hopelijk sluipt ten minste een ervan door de mazen van het censuurnet:

2 gedachten over “1000 virologen. 1000 keer belogen! (2)

  1. Januari 2019: speech in de UK van meester manipulator Van Ranst. Hoe de mensen manipuleren en hoe je angst zaait onder de bevolking om iedereen in het gelid te doen lopen. Zeer verhelderend!

    • Dank hiervoor. Inderdaad, zeer verhelderend! Een rattenvanger onder het mom van wetenschapper.

Reacties zijn gesloten.