Zomerkamp in Gaza

camera_cartoon_CA01P021Spelletjes voor kinderen in zomerkamp in Gaza: ‘Ontvoer en gijzel een Israëlische soldaat’

Terwijl onze kinderen in de Lage Landen op het strand zandkastelen bouwen, beachvolleybal spelen, het strand afschuimen op zoek naar schelpen en aangespoelde ‘schatten’, gaat het er in de Gazastrook net iets anders aan toe. In de zandduinen van Rafah, in het zuiden van de Gazastrook waar de Islamitische Jihad zijn trainingsbasis heeft, ging het er de voorbije dagen bijzonder leuk aan toe.

gazakid07a
Sinds de UNRWA, de VN-organisatie voor hulp aan Palestijnen, onlangs besloten heeft om geen zomerkampen meer te organiseren in de Gazastrook omwille van eh… “ideologische geschillen” tussen de UNRWA enerzijds en de terreurgroepen Hamas en Islamitische Jihad anderzijds, organiseren de terreurorganisaties dan maar zelf zomerkampen voor hun kinderen.

Een en ander kadert uiteraard in de strijd om de vernietiging van Israël en volgens de bijgevoegde fotoreeks van het AFP, hebben de aanstormende jeugdige Jihadisten en toekomstige Jodendoders er duidelijk zin in. De bijgevoegde plaatjes zijn genomen in een zomerkamp voor Gazaanse knapen tussen 6 en 16 jaar oud [!] dat werd georganiseerd door de terreurgroep Islamitische Jihad. Die groep is op Hamas na de grootste terreur-actie in Gaza en sinds 2007 de meest actieve terreurgroep van het twaalf dozijn andere groepen die in Gaza actief zijn.

Lees de rest van dit bericht