Zogezegd

” Nieuwvlaamse repressieprocessen zonder proces. Degoutant.

Advocaat Fernand Keuleneer op facebook

Antwerps schepencollege gaat naam Delwaidedok nu al veranderen.

Ondanks de waarschuwing dat suggesties niet aanvaard worden, trok deze aanbeveling onze aandacht: “Gewoon De Weverdok. Als binnen enkele jaren Anuna Bart opvolgt blijft die naam nog een tijdje bruikbaar… “

Delwaidedok

3 gedachten over “Zogezegd

  1. Wat mij verwondert is dat de leider, als historicus, toch zou moeten weten wat Churchill zoal heeft uitgestoken en dat het Churchilldok zijn naam mag behouden. Raar, zeer raar.

  2. I.v.m. de naam van het Delwaide-dok wordt er reeds een veroordeling uitgesproken vooraleer alle feiten gekend zijn. Schuld voor het proces begint.

    In dit geval is de N-VA, die haar wortels diep in de Vlaamse klei heeft, mede schuldig.

    Het is de Loge, vertegenwoordigd door de heer Herman Van Goethem, die bepaalt heeft dat het voortaan altijd en voortdurend over de vervolging van de Joden moet gaan in Antwerpen.

    In 1830 heeft men de Belgische staat gesticht, met steun in 1831 van het Frans Leger, om het Vlaamse Volk definitief te vernietigen. Daar hoort men bij Van Goethem, noch bij alle laffe partijen in Antwerpen, nooit een woord over.

    De straat, genoemd naar de Franse generaal, die Antwerpen zijn 2e VAL heeft bezorgd, blijft nog altijd bestaan. (Verjaging Nederlanders na beleg van Antwerpen).

Reacties zijn gesloten.