5 gedachten over “Zogezegd

  • Wat zou je willen dat een socialistisch reporter aan socialisten lastige vragen zouden stellen.Mocht dat gebeuren zouden ze niet lang bij de televisie zijn.

  • Jammer, Ottorongo, maar de Raad van Europa heeft niets te zien met de Europese Unie of met de EU-excellenties.

   Raad van Europa (RvE)
   Na de verwoestende Tweede Wereldoorlog was er in Europa grote behoefte aan een organisatie die zich zou richten op het bevorderen van mensenrechten en democratie. Daarom werd in 1949 de Raad van Europa opgericht. Dit orgaan is géén onderdeel van de Europese Unie en moet niet verward worden met de Raad van de Europese Unie of de Europese Raad. De Raad van Europa heeft veel meer lidstaten dan de EU (bijna vijftig), namelijk alle landen van Europa, inclusief Rusland, Turkije en de landen in de Kaukasus (Kazachstan, Wit-Rusland en Vaticaanstad zijn echter geen lid).
   Bron: https://www.europa-nu.nl/id/vg9ho48czuz9/raad_van_europa_rve

 1. Louis Tobback, beter bekend als Louis Tobakkes heeft altijd al een grote smoel getrokken en daar is het ook bij gebleven. Herinner u zijn uitspraak dat hij voor de TGV zou gaan liggen om hem tegen te houden. Toen hij jaren geleden in Brasschaat eens kwam spreken ben ik gaan luisteren, daar herhaalde hij toen zijn uitspraak. Veel woorden in de wind zoals altijd bij Louis. Dat hij nu gelijk heeft neemt niet weg dat ik twijfel aan de oprechtheid van zijn woorden.

 2. Tobback, de man die ooit opriep geweld te gebruiken tegen het VB.
  ” Als we ze niet in het stemhokje kunnen verslaan moeten we er misschien maar op kloppen” was zijn uitspraak.

Reacties zijn gesloten.