Hoe stom kan je zijn?

Afbeeldingsresultaat voor crazy emoticonEen 79-jarige Engelse gepensioneerde dominee, die in april van dit jaar met een 24-jarige Roemeen trouwde, is dakloos sinds zijn echtgenoot hem het appartement uitzette dat hij in Boekarest voor zijn jonge geliefde kocht “om hem zekerheid te geven als ik zou sterven.” Om het appartement te betalen, verkocht de man zijn huis in Engeland.

8 gedachten over “Hoe stom kan je zijn?

  1. Om nog maar te zwijgen over de gekken die in Thailand dergelijke fratsen uithaalde voor hun “vriendin” aldaar. Ik ken er een die daar een huis kocht om daar te gaan wonen bij zijn “vriendin” maar het huis niet op zijn naam liet zetten. Hoe dat uitgedraaid is kan je wel al raden zeker.

    • Men kan dat ook niet. De onroerende eigendom moet op naam van een Thai. En wij kennen ook zo een geval. De liefhebbende echtgenote (ze waren getrouwd, zowel hier als in Thailand) liet hem vermoorden. Pas toen ze zijn bankrekeningen hier kwam plunderen, voorzien van een overlijdensakte, kwamen zijn kinderen (uit een eerder huwelijk) te weten dat hun vader dood was. “Zelfmoord”… Geen haan die er ooit naar gekraaid heeft; heel haar familie zat in het complot. Maar zij heeft wel een ‘weduwenpensioen’, waarmee men in Thailand goed kan leven.

      • Toeval of niet, ik ken een zelfde geval. De man was naar Thailand verhuisd en getrouwd en is een jaar later daar vermoord terug gevonden in de jungle. Kinderen hier alles kwijt.

  2. Welke vraag zouden de mensen zich stellen indien een 79 jarige grijsaard zou trouwen met een vrouw van 24, gewoon om een potje te kunnen neuken, al dan niet met Viagra ? Maar omdat het homo’s zijn en dan nog multicul worden daar geen vragen over gesteld. En ‘t was dan nog een pastoor, waarvan we wel meer gewoon zijn, wel hij heeft zijn verdiende loon. Ik vind niet dat dit in het nieuws moet komen, maar het links journaille, dat dik verdient met niks te doen, wil altijd toch iets vinden om hun tabloïd te vullen.

Reacties zijn gesloten.