Zogezegd

MM900236531[1]

Eens dat ze op pensioen gaan, durven ze nogal eens hun echte mening verkondigen…

Zogezegd

 “Doordat ik meer tijd heb gekregen, ben ik mij de jongste jaren, mede door al die aanslagen in Europa en elders in de wereld, gaan verdiepen in de Islam.
Ik heb de Koran gelezen en veel over het leven van Mohammed en wat hij gezegd heeft.  Elk uur dat ik vrij heb lees ik daarover. Ik heb ook geluisterd naar mensen die al decennia de islam bestuderen.
Ik ben tot de conclusie gekomen dat het een religie  is van oorlog .  Onze cultuur en onze waarden zijn incompatibel.  We zijn naïef geweest; de islam is eerder dan een religie, een dictatoriale politieke doctrine met eigen wetten.  Ik ben dan ook verschrikkelijk bezorgd, niet voor mezelf maar voor mijn kleinkinderen.    Ik ben vooral verschrikkelijk kwaad op Guy Verhofstadt die omwille van eigen ambities de PS haar gang liet gaan.*
Elke politicus die vertelt wat ik vertel hangt aan de schandpaal.  Maar we moeten dit telkens opnieuw vertellen: het is nooit te laat..”

Julien De Wilde, na zijn vertrek uit Bekaert in april 2016 (Bron: Trends)

4 gedachten over “Zogezegd

  1. volledig akkoord.ik hoop dat er veel moedige mensen zoals u uw voorbeeld zullen volgen.

  2. vijf voor twaalf,denk aan ;

    Turfschip van Breda

    de kleinkinderen zullen zich moeten weren en wij nu limiteren

  3. deze grote meneer heeft overschot van gelijk, zoals wij dat (het gewone volk) allemaal wel weten, alleen, onze leiders schijnen stekeblind te zijn voor dit grote probleem

Reacties zijn gesloten.