Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

Ik weet ook niet wat het gaat geven als ik uit het ziekenhuis zal komen, want nu zit ik in een cocon. Als ik dan terug tussen de ‘vreemde’ mensen zal lopen…”

“Ik wil de mensen niet wantrouwen.” 

Sofie Goos, sportieve Gutmensch, in de GVA over haar terugkeer in de realiteit

Het zal toch niet waar zijn zeker…?

3 gedachten over “Zogezegd

 1. Wie zegt dat ze niet werd overvallen met liefde . De aanrander wilde haar blijkbaar duidelijk maken dat lopen met je blote benen volgens Allah and his band , helemaal niet kan , totaal verboden . Dergelijke toestanden moeten volgens de leer van die massamoordenaaar en pedofiel streng worden gestraft . De dader was enkel een werktuig van Allah en hij deed het uit “liefde” om haar te beschermen tegen dergelijke sexuele uitspattingen ……Blote benen , hoe kan dat , hoe is het mogelijk…….schande !

 2. Sofie heeft het blijkbaar nog niet begrepen. Een extra beurt dringt zich dan ook op.
  Of dit zal helpen om haar te bevrijden van het Stockholmsyndroom is echter twijfelachtig.
  Ze kreeg intussen al bloemen van de familie van de dader :
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2709650/2016/05/20/Neergestoken-Sofie-Goos-krijgt-familie-van-dader-op-bezoek.dhtml
  met citaat :
  “Triatlete Sofie Goos die vorige zondag werd neergestoken op training, ligt sinds gisteren in een gewone kamer van het Stuivenberg-ziekenhuis. Daar kreeg ze onverwacht bezoek: de familie van de dader kwam haar bloemen brengen”(=einde citaat).
  Hopelijk werd na het bezoek geen diefstal vastgesteld, want crisissen bieden opportuniteiten.
  Haar toestand blijkt intussen toch erger dan gedacht :
  “http://www.hln.be/hln/nl/956/Meer-Sport/article/detail/2711517/2016/05/22/Kwetsuren-Sofie-Goos-erger-dan-gedacht.dhtml
  met citaat :
  “Goos reageerde maandag nog op haar eigen, energetische manier, maar pas later deze week kwam de inslag van de messteek. Zowel fysiek als mentaal. Haar kwetsuren zijn ook erger dan aanvankelijk gedacht. Haar revalidatie zal dan ook langer duren.(=einde citaat).
  Sofie kan van deze lange revalidatie dan profiteren om de mediteren over haar keuze in het stemhokje en in welke mate dit zou hebben bijgedragen tot de feiten waarvan ze het slachtoffer was.
  Het moeten niet altijd slachtoffers zijn die er niet voor hebben gestemd.
  Ze kan zich dan ook nog de vraag stellen wie er verantwoordelijk is voor het feit dat “Samir” hier is kunnen komen en blijven, en op vrije voeten rond lopen.
  Sofie heeft dan ook heel wat denkwerk te verrichten tijdens haar revalidatie.
  Hopelijk schijnt dan op een blauwe maandag het licht in de duisternis!!!

 3. Men zal die bandiet zwakzinnig verklaren,… èn dààrdoor is de kous wéér af vermits een gek NIET VERANTWOORDELIJK is voor zijn daden.
  Binnen een paar jaren, zal hij “genezen” (op kosten van de gemeenschap !) verklaard worden, en… loopt hij weer vrij rond. Grrrrr.

Reacties zijn gesloten.