Het zal toch niet waar zijn zeker…?

Slachtoffer zinloos geweld.  Messteek.    Het is oorverdovend stil rond de identiteit van de dader.  Zonder enige twijfel een verwarde eenzaat.  Psychische problemen. Heeft dringend hulp nodig.

Sofie Goos en haar Gutmenschentweet “Waarom niet met liefde overvallen in plaats van geweld?” 

Had ze dan echt liever ‘met liefde overvallen’ geweest?

In Antwerpen-Noord ga je niet rondhossen in een short en hemdje.  Is uitlokking niet strafbaar?

Intussen staat de geruchtenmolen niet stil:  http://forum.politics.be/showthread.php?p=8106060

 

9 gedachten over “Het zal toch niet waar zijn zeker…?

 1. Maar het was een brave, zenne, hij heeft twee maal “sorry” gezegd.

 2. Samir T. heet hij,dat lijkt wel sterk op ‘n makkaakse naam !
  Luidt niet zo flemish lijkt mij
  < Arabische namen Typische, populaire,
  meest gebruikte…
  Salim
  Sallam
  Salmane
  Samail
  Sami
  Samien
  Samih
  Samir
  Samman
  Sarhane
  Sarie
  Sariyah

 3. Strafste van heel dit toneelspel, Sofie Goos wil een gesprek met de dader. Moest ik in haar plaats zijn zou ik maar 1 ding willen, de dader achter slot en grendel. Daar men de identiteit van de dader angstvallig onbekend wil houden kan maar 1 ding betekenen. Het is met alle zekerheid een blonde Zweed.

 4. Hij had enkele weken terug gevraagd om opgenomen te worden. Toen was er geen plaats, nu wel om eten, drinken en verzorging te krijgen op onze kosten. Dat zal nog gebeuren denk ik.

 5. Als de hoernalisten weigeren de nationaliteit te noemen wees dan maar voor 100% overtuigd dat het uit die komt waaruit alle geweld komt.

 6. Salim T …is dat geen typische West Vlaamse naam ? Natuurlijk is die hulpbehoevend door zijn “spikologische” problemen Onze maatschappij gaat er alles aan doen om hem zo vlug mogelijk terug in de maatschappij te integreren . Een gratis legertje “spikologen” welzijnswerkers , dokters enz en hem bovendien nog vol met halal freet stoempen . Wat gaat dat weeral kosten ? ter vergelijking wat kost een 6 mm kogeltje . Wanneer gaan ze het VB en zijn sympathisanten als verwarde eenzaten beschouwen met als gevolg , gedwongen therapie enz enz . Ik wens die atlete een spoedig en volledig herstel . Alls ik haar de raad mag geven , loop in het vervolg met een sportboerka die opening voor de ogen is wat groter !

 7. Vanaf seconde één zat ik in die wereld van messentrekkers uit die grote zandbak die problemen hebben met onze vrouwen omdat ze zich tonen in sport, werk en eigen identiteit.
  Men tracht er nu een zalfje omheen te strijken met woorden als psychisch gestoord??? Waarom zit die dan niet in een gesloten instelling ‘ergens in Afrika?’

Reacties zijn gesloten.