Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“En waar blijft de ‘neger’ als nieuwsanker?

Hugo Camps, ‘opiniemaker’  vandaag in kwaliteitskrant De Morgen, met “Het migratiebeleid van N-VA is puur repressief”

Het luchtige relativeren van Camps bewijst zijn luchtigheid.”

Redactie Golfbrekers

4 gedachten over “Zogezegd

  1. Op de NLse tv is er al een tijdje een negerin als nieuwsanker, een mooie zelfs. Maar toch is het nog altijd even schrikken als je naar de nos zapt. Je verwacht een blanke hollandse, je krijgt een zwarte. Bovendien zijn gelaatsuitdrukkingen veel minder goed te zien bij een zwarte. Als een blanke en een zwarte tegelijk in beeld verschijnen, en de belichtingssterkte is ingesteld op de blanke, zie je soms niet eens een gelaat bij de zwarte. Discriminatie door de camera!

  2. De grootste oernalist aller tijden en schrijvend voor de grootste krant aller tijden verwijt de meest extreme nationalistische partij de NVA dat hun vreemdelingen beleid rust op pure racisme. Dat zal de fuhrer van de NVA niet plezieren want hij gaat de vreemdelingen pamperen omdat ze later voor ons pensioen zouden kunnen zorgen, dit vraagt natuurlijk nu meer financiële kosten om die brave islamieten te onderhouden.

  3. Volgens een artikel in hln/binnenland, heeft men reeds een vervangster voor Indra gevonden: voortaan zal Devadder in “de zeverende dag” geassisteerd worden door … een marokkaanse met de (bijna) onuitspreekbare naam “Ihsane Chioua Lekhli”.
    Willens-nillens worden wij de multiKUL in de strot gewrongen… Grrrrrr.

    • Dat hebben we al weken geleden in Golfbrekers geplaatst, zelfs met een foto.

Reacties zijn gesloten.