Zogezegd

MM900236531[1]Zogezegd

“Het zionistisch regime is een wonde die zich jarenlang op het lichaam van de moslim wereld bevindt en die moet gereinigd worden.”  


Hassan Rouhani, “gematigde islamitische ” nieuwe president van Iran, vandaag tijdens de jaarlijkse Qods Day ter ondersteuning van de Palestijnen.

Bron: Reuters, AFP

3 gedachten over “Zogezegd

 1. wat u niet in de kranten leest over de Franse spoorramp

  In Brétigny-sur-Orge ontspoorde er méér dan een trein!

  Enkele dagen geleden ontspoorde er een trein in het Franse Brétigny-sur-Orge met een half dozijn doden en tientallen gekwetsten als gevolg. Maar onze oh zo correcte pers heeft zo goed als geen melding gemaakt over wat er werkelijk is gebeurd.

  Eerst en vooral kan men zich vragen stellen over de werkelijke oorzaak van de ramp. Volgens de Franse spoorwegen lag een defecte wissel aan de oorzaak van het ongeval. Maar het is nu bewezen dat vooraleer de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen een grote groep allochtonen zich op de doden en de kermende gekwetsten hebben geworpen om hen te beroven. Aangezien deze groep reeds in actie was vooraleer politie; brandweer of ambulances ter plaatse waren aangekomen kan men zich de vraag stellen of de oorzaak van het ongeval niet elders moet worden gezocht.

  Het feit dat er nu in Europa steeds meer soortgelijke incidenten worden vastgesteld stemt tot nadenken. Moeten vaststellen dat een grote groep jongeren in staat is om stervende mensen “in groep” te beroven en verder aan hun lot over te laten is vreselijk.

  Toen uiteindelijk de hulpverleners aankwamen werden deze met een regen van stenen, die in spoorstations steeds in massa ter beschikking liggen, aangevallen. Hierdoor werd de tussenkomt van de hulpverleners vertraagd en dienden deze eerst versterking op te roepen. Het is slechts na verloop van kostbare tijd en op het ogenblik dat politie; brandweer en andere hulpdiensten numeriek in de meerderheid waren gekomen dat met de hulpverlening kon gestart worden. Inmiddels waren reeds laptops; gsm’s; brieventassen; juwelen; bagage enz. van eigenaar verwisseld en waren de bestolenen licht of zwaar gekwetsten of zelfs pas gestorven slachtoffers. Walgelijk…..om misselijk van te worden. Bernard Decauw, burgemeester van het stadje, bevestigde de schandalige feiten maar de socialistische Minister van Transport, Frédéric Cuvillier, meende het nodig om voor de zoveelste maal dit soort gangsters te ontzien.
  Volgens de minister ging het hier slechts over “actes isolés” zodat men moeilijk een bepaalde groep van bendevorming kon betichten!!! Er gebeurden een zestal aanhoudingen van criminelen die op heterdaad betrapt waren maar enkele uren later bleek er nog maar één schurk te worden vastgehouden.

  Alleen maar moeten vaststellen dat er nu in Europa regelmatig allochtonen worden betrapt op het bestelen in groep van de autochtone bevolking en dit zelfs na een ongeval zoals in Brétigny zou onze “politiek correcte” leiders moeten aanzetten om eens ernstig na te denken over wat zij in de voorbije jaren allemaal hebben in de hand gewerkt,

 2. Je mag ook jonger dan 60 zijn om dat te lezen.

  Hallo
  Ik ben 65 plusser !
  Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de. ik deed 40 – en soms tot 60 u per week en dat ongeveer 45 jaar lang.
  Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben.
  Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn,gepensioneerde te worden. Maar ik heb geen keuze,ik ben gepensioneerde.
  Ik ben het beu, om te horen, dat ik “mijn rijkdom moet verdelen” onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen.
  Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken – desnoods met geweld ??- en het aan mensen te geven, die te lui zijn zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling zijn, Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachied en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900€ werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken.
  Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kioto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner , dan heel mijn straat.
  Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten.
  Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu.
  Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben …. want ….. nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen,voor wat anderen van deze wereld maken.
  Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties.
  Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen.
  Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.

  Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel,nu ben ik moe.

  Als u dit niet doorstuurt, dan hebt u het niet begrepen.

 3. Dat vind ik juist zo plezant ! Die etterende jodenwonde op het lichaam (hersenen) van een moslim krijgen ze maar niet dicht ! Ondanks het feit dat hun Allah enorm groot is , zoniet de grootste (in haat) Ondanks het feit dat zij met hun meer dan 1 miljard struikelbaarden zijn , tegenover een handvol joden . Toch krijgen ze de joden niet in de hoek geduwd , integendeel ze hebben er schrik van. Ze vergiftigen hun jeugd en pompen hen vol haat tegen de joden en ongelovigen in het algemeen . Zij hopen dat hun nieuwe generatie wel die moed zal hebben om te vernietigen ! Uiteraard vanzelfsprekend als ge niets anders hebt gehoord of gelezen. Bij ons , in het lakse , correct en verdraagzame westen is het nog slechts een kwestie van tijd , alvorens de beslissing in het Staatsblad wordt afgedrukt , dat wij met zen allen moeten rondlopen in witte pyama en verwarde baard . Israel , dat is iets anders die kletsen terug op de blote billen van Allah , die laten niet met hun kl…..spelen . Israel is de Golfbreker van de Westerse beschaving….. Onze Golfbreker weet beter dan wie dan ook , wat het betekend een golfbreker te zijn , hoeveel kritiek en boosaardigheid ge te slikken krijgt als ge de waarheid verkondigd

Reacties zijn gesloten.